Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij de bibliotheek mensen meer inzicht willen bieden in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, creativiteit en ondernemerschap. Deze maand: coach, dagvoorzitter en spreker over leiderschapscommunicatie Rick Koster.

Waardevolle groei
Initiatieven waarbij een bedrijf groeit en de rest van de wereld er ook beter van wordt, hebben de toekomst. Dat zie je aan Tesla, Tony’s Chocolonely en Triodos. Maar iedereen kan zijn bedrijf, afdeling of merk op het pad van waardevolle groei krijgen, simpelweg door (weer) te gaan denken en handelen als een pionier.

“De pionier verandert de wereld. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen.”

Rick Koster
Rick Koster is trainer in innovatie waarbij hij mensen en teams stimuleert om te pionieren. Pioniers veranderen volgens hem de wereld. Niet alleen voor zichzelf, ook natuurlijk, maar vooral voor anderen. De pionier verlegt grenzen waar hij zelf van profiteert én hij gelooft dat er genoeg is voor iedereen. Pionieren betekent vernieuwing, op naar het onbekende, grenzen verleggen én geloven in een betere toekomst.

Rick Koster in 4 minuten:

Rick Koster behoort met zijn onderscheidende verhaal tot de topsprekers in Nederland en daarbuiten. Zijn specialisatie is leiderschap in een veranderende wereld. Hoe ga je om met vrijheid en verantwoordelijkheid? Wat betekent dat voor het vertrouwen in een organisatie? Rick Koster zorgt er als keynote spreker met zijn vaak interactieve en vrolijke verhaal voor dat het publiek meer inzicht krijgt in menselijke gedrag. In deze workshop leer je op basis van de inhoud van het boek ‘Pionier!’ de mindset van een pionier aan te nemen als je denkt over je uitdagingen om je werk zinvoller en leuker te maken. Kijk voor meer informatie op www.flare-innovation.com, www.rickkoster.nu en www.managementboek.nl.

Open Ochtend… – Rick Koster | Dinsdag 26 januari | 8:00 – 9:00 uur | Gratis | de Bibliotheek op het Station

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here