Op vrijdag 14 september, om 16.00 uur, wordt de Figeebrug geopend. Beter voor het milieu, veiliger, sneller én goed voor de ontwikkeling van de Waarderpolder. Deze beweegbare fietsbrug brengt een groot deel van de Waarderpolder dichter bij de stad. Ook is het Figeeterrein veiliger gemaakt voor fietsers en dit moet natuurlijk gevierd worden met een opening van de Figeebrug. 

Opening Figeebrug

Na de officiële opening zal een rij van fietsers als een peloton in een feestelijke parade als eerste over de brug trekken en kennismaken met het vernieuwde Figeeterrein. In groepjes wordt er over de brug gefietst waar een presentator de verschillende bedrijven presenteert; een uniek moment om te laten zien dat bedrijven zich inspannen om gezond naar het werk te gaan.

“Doe jij ook mee aan het Over de brug event? Vertegenwoordig je bedrijf en fiets mee in je bedrijfskleding!”

Daarna kunnen collega’s, ondernemers van het Figeeterrein, bruggenbouwers, collega-bedrijven, bestuurders en ambtenaren van gemeente en provincie proosten op de nieuwe brug. Dit onder genot van een speciaal Figeebiertje van Brouwerij het Uyltje en een swingende dj. Uiteraard zijn aan dit feest geen kosten verbonden.

Deelnemen aan het Over de brug event?
Je bent sowieso welkom! Wil je meedoen aan de Fietsparade, meld je dan aan via overdebrug@waarderpolder.nl. Je ontvangt een mail met vragen. Hierin het verzoek om in 5 zinnen jouw bedrijf te presenteren, zodat de presentator dit kan vertellen tijdens de Fietsparade. Daarna volgt een bevestigingsmail met nadere informatie.

Barbeque
Vanaf 18.00 uur organiseert het FigeeCenter een barbecue. Daarvan zijn de kosten wel €15,00 p.p., maar dat is schappelijk. Aanmelden kan via info@figeecafe.nl. Na aanmelding volgt een reply met een betalingswijze. Mail info@figeecafe.nl en vermeld met hoeveel personen je komt. Na aanmelding via je contactpersoon ontvang je een bevestiging van de organisator.

Kom ook op vrijdag 14 september proosten op de nieuwe Figeebrug!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here