Hoe durf je jezelf te laten zien in 2020? Hoe mysterieus ga jij het nieuwe jaar in? Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle nieuwjaarsfeest Fête des Têtes: The Roaring Twenties in hartje Haarlem. Speciaal voor 25+.

Fête des Têtes: The Roaring Twenties zijn terug

Dit feest is dé uitgelezen mogelijkheid voor Haarlemse 25 plussers om Oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Het wordt op 31 december in Toneelschuurcafé één groot toneelspel, met The Roaring Twenties als passend thema. Wederom ben jij het die met je vrienden in de spotlights staat in het nieuwe jaar. Uiteraard weer vastgelegd door een fotograaf. Naast bijzondere food & drinks wordt de nacht compleet gemaakt met het nodige entertainment, zoals DJ’s, roulette/casino, extra dik licht en geluid, een CD Jukebox en nog enkele verrassingen.

Niet in hokje te plaatsen

Muzikaal is Fête des Têtes niet in een hokje te stoppen. Met de gekste Haarlemse DJ’s zoals DJ Flexy Frank en Robertodavinci gaat Fête des Têtes van disco naar house, van 80’s naar 90’s en van pop naar soul. Van 22:00 tot 00:00 uur kies je zelf je favoriete cd single uit de bakken. Je bent je nieuwe jaar nog nooit zo gek begonnen als op Fête des Têtes. Bij je ticket inbegrepen zijn garderobe, snacks, een glaasje bubbels bij binnenkomst, voor de eerste bezoekers gratis oliebollen en 7 uur lang feesten tussen leeftijdsgenoten in een geweldige, intieme locatie in hartje Haarlem. Wil je dit niet missen? Koop dan kaartjes.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier verhalen uit het Dolhuys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here