Over Haerlems Bodem

Haerlems Bodem is een online platform gericht op mannen en vrouwen uit Haarlem en omstreken (regio Zuid-Kennemerland). Dit platform documenteert over: Haarlem, uitgaan, life-style, kunst, muziek, cultuur, creativiteit en ondernemerschap. Dé plaats waar je informatie kan vinden over wat jij belangrijk vindt in Haarlem en omgeving. Dit interactieve kruispunt is bedoeld om te Bewegen, Onderwijzen, Dromen, Entertainen en Marketen. Op deze pagina lees je meer over Haerlems Bodem.

Over Haerlems Bodem | Website opzet 2013
haerlemsbodem.nl eerste opzet uit 2013 | Klik voor volledige pagina

De geboorte…

Het begon allemaal in 2012 met een zaadje, een idee. Haerlems Bodem ontstond vanuit een gemis. Er was destijds geen website of platform dat schreef over Haarlem zoals ‘HB’ dat wilde doen. Na te zijn begonnen via social media werd al snel duidelijk dat meer diepgang op zijn plaats was. De website volgde snel. Door af te wijken van de algemene informatiestroom gaf Haerlems Bodem de bezoekers een nieuw inzicht in de stad. Denk hierbij aan kleine instore optredens, een expositie die niet in een museum of galerie te vinden was, gesprekken met opkomende artiesten en en andere creatieve initiatieven. Historie-rijke en informatieve artikelen. Haerlems Bodem groef diep tussen de feiten en werd anders dan de rest!

De Uitgaansagenda…

Een van onze meest bezochte pagina’s. Hier zie je wat er te doen is, wanneer jij dat wilt. In de uitgaansagenda vind je de leukste en gekste activiteiten, concerten, exposities en voorstellingen. Probeer de uitgaansagenda een keer uit en je wordt niet teleurgesteld. Inmiddels hebben we de uitgaansagenda van Haerlems Bodem meerdere malen veranderd. We geloven er in dat we onze bezoekers continue moeten voorzien van de best mogelijke agenda. Om de eerste versie van de uitgaansagenda te promoten maakten we in 2014 deze video:

Daarbij geven we wekelijks via ons Youtube kanaal en Facebookpagina de leukste, gekste of bijzonderste uitgaanstips van Haarlem en omstreken. Het weekend begint bij ons vroeg, dus tips gaan van donderdag tot zondag. Abonneer je op ons Youtube kanaal en je bent altijd als eerst op de hoogte van de Uitgaanstips van Haerlems Bodem.

Vrijwilligers

Sinds 2015 werkt Haerlems Bodem met een vrijwillige redactie van redacteuren, fotografen en videomakers. Je kunt je altijd aanmelden als vrijwilliger bij Haerlems Bodem. We geven je de ruimte om een portfolio op te bouwen, ervaring op te doen in journalistiek, fotografie, videografie en online media. Daarbij helpen we je bij het creëren van een sterk netwerk. We werken aan toffe nieuwe producten en iedereens input en ideeën zijn welkom. In deze video vertelt redactrice Zehra Gungor over werken bij Haerlems Bodem. Wat er zo leuk aan is en welke kansen het creëert:

Wil jij ook vrijwilliger worden bij Haerlems Bodem? Stuur dan een motiverende mail naar redactie@haerlemsbodem.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Missie

Haerlems Bodem wil een serieuze speler zijn op de markt van lokale online berichtgeving
voor Haarlem en omgeving. Hét platform waar men dagelijks terecht kan voor nieuws,
achtergronden en vermaak uit de regio met Haarlem als middelpunt. Met een oprecht en
kritisch oog kijken naar de ontwikkeling van de stad en omgeving. Daarnaast ontwikkelt Haerlems Bodem zich tot een bedrijf dat zich manifesteert op het gebied van digitale online media. Van concept tot uitvoering. Dit om de digitale toekomstmakers van
Haarlem en omstreken te vormen en te inspireren. Daarbij worden bedrijven bijgestaan in de ontwikkeling van (digitale) content. Haerlems Bodem vormt zich tot een sterk leer- en werkbedrijf, waarbij de inzet van vrijwilligers, stagiaires en betaalde krachten gecombineerd worden en de ontwikkeling van talent centraal staat.

De waarden die Haerlems Bodem nastreefd zijn; eerlijk, humorvol, origineel, duurzaam, eigenzinnig, standvastig en vastberaden.

Was getekend,

Haerlems Bodem

 

Wil je nog meer weten over Haerlems Bodem? Neem dan contact op via info@haerlemsbodem.nl of gebruik het contactformulier. Meer informatie over werken bij Haerlems Bodem, adverteren bij Haerlems Bodem vind je op de desbetreffende pagina’s. Haerlems Bodem ziet je ook graag tegemoet via: Facebook  | Twitter | Instagram Linkedin | Youtube