Over Haerlems Bodem

Haerlems Bodem is een online platform gericht op mannen en vrouwen uit Haarlem en omstreken (regio Zuid-Kennemerland). Dit platform documenteert over: Haarlem, uitgaan, life-style, kunst, muziek, cultuur, creativiteit en ondernemerschap. Dé plaats waar je informatie kan vinden over wat jij belangrijk vindt in Haarlem en omgeving. Dit interactieve kruispunt is bedoeld om te Bewegen, Onderwijzen, Dromen, Entertainen en Marketen. Op deze pagina lees je meer over Haerlems Bodem.

Over Haerlems Bodem
www.haerlemsbodem.nl eerste opzet uit 2013 | Klik voor volledige pagina

De geboorte…

Het begon allemaal in 2012 met een behoefte en een idee. Haerlems Bodem ontstond vanuit een gemis. Er was destijds geen website of platform dat schreef over Haarlem zoals ‘HB’ dat wilde doen; een beetje brutaal en met liefde en aandacht voor de mensen en de verhalen voor de stad. Na te zijn begonnen via social media werd al snel duidelijk dat er behoefte was aan meer diepgang. De website volgde snel. Door af te wijken van de algemene informatiestroom gaf Haerlems Bodem de bezoekers een nieuw inzicht in de stad. Denk hierbij aan kleine instore optredens, een expositie die niet in een museum of galerie te vinden was, gesprekken met opkomende artiesten en andere creatieve initiatieven. Historie-rijke en informatieve artikelen. Haerlems Bodem groef tussen de feiten en werd daardoor anders dan de rest!

Team Haerlems Bodem 2019 [een deel dan ;-)]

Team HB

Sinds 2015 werkt Haerlems Bodem met een vrijwillige redactie van redacteuren, fotografen en videomakers. Inmiddels is deze uitgegroeid tot een gevarieerde groep van zo’n 20 mensen. Je kunt je altijd aanmelden als vrijwilliger bij Haerlems Bodem. We geven je de ruimte om een portfolio op te bouwen en ervaring op te doen in journalistiek, fotografie, videografie of online media. Daarbij helpen we je bij het creëren van een sterk netwerk. In deze video vertelt redactrice Zehra Gungor over werken bij Haerlems Bodem. Wat er zo leuk aan is en welke kansen het creëert.

Missie

Haerlems Bodem is een van de grootste media op de markt van lokale online berichtgeving voor Haarlem en omgeving. Onze missie is van Haarlem een sterk verbonden stad maken. Een stad waarin diverse mensen en partijen met elkaar in contact staan en samenwerken om mooie content op het gebied van stadsontwikkeling, cultuur en duurzaamheid in de wereld te zetten. Wij zijn er voor alle lagen van de samenleving en willen hen elke dag inspireren om samen te creëren. De website en onze sociale media bieden dagelijkse output van nieuws, actualiteiten en achtergronden. Met ruimte voor kunst, cultuur, lifestyle, politiek, sociale cohesie, uitgaan, muziek en ondernemen.

Haerlems Bodem biedt ruimte voor werk, maakt unieke content en verbindt mensen en instanties met elkaar. Door middel van een open, transparante en sociale manier laten we zien waar we mee bezig zijn om zo mensen te betrekken en te inspireren. De waarden die Haerlems Bodem nastreeft zijn: eerlijk, humorvol, origineel, duurzaam, eigenzinnig, standvastig en vastberaden.

Was getekend,

Haerlems Bodem

Wil je nog meer weten over Haerlems Bodem? Neem dan contact op via info@haerlemsbodem.nl of gebruik het contactformulier. Meer informatie over werken bij Haerlems Bodem of adverteren bij Haerlems Bodem vind je op de desbetreffende pagina’s. Je vindt ons ook op  Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin en Youtube.