Zaterdag 1 juni 2019 organiseren De Parkrakkers weer een jaarmarkt in Parkwijk (Haarlem Oost). De rommelmarkt zal bestaan uit max 165 kramen vol met tweedehands pareltjes en ‘nieuwe’ juweeltjes. Kom lekker rondstruinen onder – hopelijk – een zonnetje of huur zelf een kraam.  

Parkrakkers

Parkrakkers jaarmarkt

Op de jaarmarkt zullen meer dan honderdvijftig kramen aan het Beatrixplein en op de Prinses Beatrixplein verschijnen. Ook zal er een open podium aanwezig zijn met diverse optredens, allemaal in de handen van Ramon Koning. Verder zijn er ook lopende bandjes en bijzondere voertuigen die hun waar verkopen. Ook de kinderen worden natuurlijk niet vergeten. Zo is er onder andere veel sport en spel, gratis schmink, een springkussen en veel meer. Heb jij een leuk talent dat je graag wilt laten zien voor een publiek op het open podium? Stuur dan een berichtje naar Ramon Koning via Facebook, hij bekijk de mogelijkheden in samenspraak met De Parkrakkers.

Wie zijn de Parkrakkers?

De Parkrakkers is een groep bestaande uit zes wijkbewoners uit Haarlem die het leuk vinden om diverse activiteiten te organiseren zoals deze jaarmarkt. Ze zijn geen stichting of organisatie en willen gezien worden als buren. Wijkinitiatieven zijn volgens hun erg belangrijk voor Haarlem-Oost, ze verbinden inwoners, ondernemers, bezoekers en toeristen met elkaar en zijn economisch van belang. Er is ook een mogelijkheid om zelf een kraam te huren. Een vier meter kraam kost vijfentwintig euro. Je kunt er ook voor kiezen om een halve kraam te huren, dat is vijftien euro. Je mag met tweedehands of met nieuwe goederen staan.

Nu alleen nog hopen op warm weer en dan kunnen we dit jaar nog gezelliger maken dan vorig jaar!

Meer informatie over bijvoorbeeld het kramenverhuur kan je kijken op: deparkrakkers.nl 

Meer Haerlems Bodem? Beluister ook onze nieuwe podcast

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here