Parksessies, misschien wel het leukste kunstfestival van Nederland. Een park vol mooie mensen die genieten van de zon, lekker eten en drinken, kunst, cultuur en muziek. Zo ziet de Haarlemmerhout er uit als Parksessies neerstrijkt in ons mooie park in Haarlem. Afgelopen woensdag had de organisatie flink uitgepakt en konden we genieten van een heel mooi aanbod van diverse kunstuitingen. Dansen op de muziek van Steye Felix en de Nachtdienst. Luisteren naar het Spoken Word en kijken naar levende kunst met een maatschappelijk kritische boodschap. Je laten verwonderen door de theatervoorstellingen en zelf creatief aan de slag in de Nieuwe Vide Academy. Tot en met het wildplassen bij de Blote Billen Meisjes. Haerlems Bodem genoot mee en legde Parksessies #2 voor je vast. Check hieronder het fotoverslag en zie hoe leuk het festival is. 

Parksessies Haarlem

parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-2 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-3 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-4 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-5 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-6 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-7 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-8 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-9 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-10 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-11 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-12 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-13 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-14 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-15 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-16 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-17 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-18 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-19 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-20 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-21 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-22 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-23 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-24 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-25 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-26 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-27 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-28 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-29 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-30 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-31 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-32 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-33 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-34 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-35 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-36 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-38 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-39 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-40 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem-41 parksessies_kunst_muziek_cultuur_haerlems_bodem_haarlem

Gelukkig hebben we de komende weken nog twee edities te gaan, want oh wat was het weer geslaagd! Wil je meer zien? Check dan ook het fotoverslag dat Haerlems Bodem voor het festival maakte.

Vanavond kun je weer gaan genieten van de derde editie. Hier vind je het programma van Parksessies #3.

Foto’s: Jaap Kroon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here