Je kan nu al veel vertellen over Parksessies 2015. De eerste editie vond plaats op woensdag 15 juli en ondanks het tegenvallende weer was het gezellig druk. Eigenlijk druk genoeg. De muziek was verrassend en experimenteel te noemen. De opzet duidelijker, met de juiste aandacht voor kunst, muziek en theater. Een vergelijking met ‘In to the great wide open’ festival werd zelfs gemaakt. Chapeau aan de organisatie, het staat weer als een huis. Laten we er van uitgaan dat dit slechts een voorproefje is van de volle potentie. Nu alleen dat zonnetje nog… Bekijk hier een aantal foto’s door de lens van Haerlems Bodem tijdens de eerste editie van Parksessies 2015

Bekijk alle foto’s van Haerlems Bodem voor Parksessies de Facebookpagina van Parksessies. De volgende Parksessies is op woensdag 22 juli. De overige Parksessies vallen op woensdag 29 juli en 5 augustus. 

Parksessie-HB-02

Parksessie-HB-03

Parksessie-HB-04

Parksessie-HB-05

Steun Parksessies! Bestel een overheerlijke picknickkrat en help het festival mogelijk te maken.

Parksessie-HB-06

Parksessie-HB-07

Parksessie-HB-08

Parksessie-HB-09

Parksessie-HB-10

Bekijk alle foto’s van Haerlems Bodem voor Parksessies via de Facebookpagina van Parksessies. De volgende Parksessies is op woensdag 22 juli. De andere Parksessies 2015 vallen op woensdag 29 juli en 5 augustus.

Fotografie: Jaap Kroon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here