En daar was de zon. Een mooier cadeau hadden we ons niet kunnen wensen! Het maakte de tweede editie van Parksessies 2015 compleet. Door het prachtige weer waren er veel bezoekers op de been, overlapten de picknickkleedjes elkaar en was het een gezellig ‘hutjemutje’ van mensen, eten, drinken en gemoedelijkheid. Maar Parksessies 2015 is méér dan alleen een ‘sfeer-faciliteit’ om stadgenoten naar het park te krijgen. Theater, kunst en muziek waren wederom sterk vertegenwoordigd en vormden een interactief geheel met de bezoekers. Aandacht voor de ‘randprogrammering’ was er dan ook volop. Van de interessante woorden tijden de Creative Universiteit, tot de muziek van Rubbermade en Floris Bates. Het klopte. Er werd uitbundig gedanst, gegeten, gelachen en gedronken en het bleef lang druk in de Haarlemmerhout. Alles is fijner met een zonnetje er bij. Laten we hopen dat de weergoden weer net zo gunstig met ons gezind zijn, tijdens volgende editie van Parksessies 2015 op woensdag 29 juli

Bekijk alle foto’s van Haerlems Bodem voor Parksessies de Facebookpagina van Parksessies. De volgende Parksessies is op woensdag 29 juli. De volgende en helaas al weer laatste Parksessie valt op woensdag 5 augustus.

IMG_5818

image1-1

IMG_5882 copy

IMG_5980 copy

IMG_5721 copy

Steun Parksessies! Bestel een overheerlijke picknickkrat en help het festival mogelijk te maken.

image1-2

IMG_5694 copy

IMG_5816

IMG_5989

IMG_5865

Bekijk alle foto’s van Haerlems Bodem voor Parksessies via de Facebookpagina van Parksessies. De volgende Parksessies is op woensdag 29 juli. De laatste Parksessie van 2015 valt op woensdag 5 augustus.

Fotografie: Wiebrig Krakau

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here