We kennen de Nederlandse zomers. Een paar dagen prachtig, maar dat gaat gepaard met her en der een bui. Voor dit soort dagen – maar natuurlijk gewoon wanneer jij wilt – is er deze zomer de Pathé Kids Zomerbios! Bij iedere Kids Zomerbios film ontvangen kinderen een tof filmgerelateerd cadeautje (op=op) en zijn er in de bioscoop leuke activiteiten. Een ticket kost zes euro per film, zonder toeslagen. Ieder kind ontvangt in de bioscoop de Kids Zomerbios flyer, waarbij stempels gespaard kunnen worden. Wie naar drie films of meer gaat, maakt kans op een volledig verzorgde Pathé Kids VIP-middag in Pathé Haarlem. Surf voor tickets en alle actuele informatie naar www.pathe.nl/kidszomerbios.

Incredibles 2, De Kleine Heks en Teen Titans!
Vanaf aanstaand weekend, 23 juni, start de Kids Zomerbios met Incredibles 2, die als animatiefilm in Amerika een omzetrecord heeft behaald in het eerste weekend. Daarna vertoont Pathé bijna wekelijks een nieuwe première kidsfilm: Nick Jr. Zomerbios, Show Dogs, De Kleine Heks, Hotel Transsylvanië 3 én Teen Titans Go To The Movies. De film Nick Jr. Zomerbios is deze zomer alléén te zien in de Pathé bioscopen, filmtickets zijn nu al te koop. En op vertoon van het filmticket van Incredibles 2, ontvangt iedereen bij Intertoys tien procent korting op de actiefiguren van Incredibles 2. Check hier de trailer van Incredibles 2:

Pathé Kids Zomerbios

Pathé Kids Zomerbios is meer dan het vertonen van een kinderfilm voor zes euro in je favoriete Pathé bioscoop. Het is een cool uitje met niet alleen een speciaal cadeautje bij elke film (op=op), maar er zijn bijvoorbeeld ook kidscorners met kleurplaten, Pathé Charlie komt regelmatig langs en je kunt geschminkt worden. En dan is er ook nog een hele bijzondere winactie. Wie drie of meer films bezoekt tijdens de Pathé Kids Zomerbios maakt namelijk kans op een te gekke Pathé Kids VIP-middag in Pathé Haarlem. Op 30 juni en 1 juli is er speciaal voor onze kleine bezoekers een Kidsmiddag vanaf 12.30 uur, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Check hieronder het programma:

Zomerbios Zomerbios

Meer info via www.pathe.nl/kidszomerbios

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here