Patronaat en Bison Bowling slaan de handen in een voor het nu al meest besproken feest van het jaar! Vrijdag 20 september openen de deuren van Bison Bowling voor een goed potje rock’n’roll, vinyl dj’s, dansmuziek – en er mag natuurlijk ook een balletje gegooid worden.

Patronaat Bowling Club

Patronaat Bowling Club

Livemuziek, speciaal gebouwde podia op de gekste plekken die je kan bedenken, een geniale 50’s en 60’s soundtrack door het volledige speakersysteem van Bison Bowling, een barbershop, een cocktailbar en natuurlijk de vraag: is er bittergarnituur? Nee, die andere vraag bedoelen we natuurlijk: naar wie gaat de Patronaat Bowling Club? Bison Bowling beschikt over 18 bowling banen die je deze avond per team, per uur kan reserveren. Dit is niet in je ticket inbegrepen, maar je hebt wel een leuke Patro-korting op je reservering. Banen zijn te reserveren via deze website. 

The Jackets (SWI)

De Zwitserse band The Jackets staat garant voor stomende rock’n’roll vibes! Eerder braken ze de tent al af op Kliko Fest, dus we konden niet wachten om hen terug te vragen in Haarlem. Punk, psych, freak-beat van die bekend staan om de wildste live shows!

E.T. Explore

E.T. Explore Me speelt Ace Tone-aangedreven thrash-surf-garage waar de damp van op je ramen slaat, verdoofd en daagt je instincten uit tot door drank doordrenkte berserkness. Hondsdolheid wordt afgewisseld met hypnotiserende muzikale mantra’s. Een donkere ondertoon overheerst, gelardeerd met een rauwe erotische grom of een vleug melancholie. Maar vooral ook rock & roll in al zijn facetten!

Dead Elvis & His One Man Grave

Dead Elvis komt recht uit de krochten van Disgraceland en staat bekend om zijn energieke one-man-band-rock’n’-roll show. De nergens voor terugdeinzende Dead Elvis pakt het publiek in met gruwelijke zombie rock’n’roll, zonder ooit zijn echte identiteit te verhullen. Dit wordt een knaller! Dooie puntjes, of toe aan een frisse coupe? Laat je vanavond knippen door Mad Daddy’s Barbershop!

Line-up:
The Jackets (SWI)
Dead Elvis & His One Man Grave
DJ’s Meneer & Mevrouw Koot
DJ Mack Jigger
Mad Daddy’s Barbershop
& nog veel meer live acts die komende tijd bekend worden gemaakt!

Meer info en tickets? Check patronaat.nl. Kun je niet genoeg krijgen van Haerlems Bodem? Lees hier over de opening van het nieuwe culturele seizoen .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here