Twee weken fast forward na Froukje. Opnieuw lange rijen voor de entree van Patronaat. En vanavond staat er wederom een jong talent in de Haarlemse concertzaal: S10. Zij was dit jaar onze vertegenwoordiging op het Europese Songfestival in Turijn. Geraakt door haar In De Diepte gaan wij naar binnen.

Lekker dansen of stil genieten

Na een paar nummers richt S10 zich tot het publiek. Iedereen is welkom om op zijn of haar manier te genieten van de show. Lekker dansen of stil genieten op jouw manier. “Alles is oké!” En dat werkte voor alle aanwezigen.

Songsfestival

De deelname van S10 aan het Eurovisiesongfestival 2022 was voor sommigen een verrassing die zich afvroegen wat zo’n jonge en onervaren vrouw daar te zoeken had. Maar die kritiek verstomde snel door S10’s volledig emotioneel doorleefde performance van haar nummer In De Diepte. En ook deze avond in Patronaat maakte die uitvoering indruk.

S10 en Froukje

Nieuw album en Froukje

S10 oftewel Stien den Hollander heeft de afgelopen 5 jaar al meerdere albums uitgebracht. Vanavond zong ze meerdere nieuwe nummers zoals Houd van Mij, Soms en Als Niemand Op Mij Wacht die binnenkort op haar nieuwe album worden uitgebracht. En ze verklapte ook dat ze een nieuwe song heeft opgenomen met BLØF!

Naast de nieuwe songs was de verrassing van de avond dat S10’s vriendin Froukje langs kwam om het nummer Zonder Gezicht samen te zingen. Net zoals ze dat twee weken leden samen bij de show van Froukje hadden gedaan. En dat was fijn. Het publiek omarmde S10 volledig.

Foto’s en tekst: Peter van Heun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here