Ril jij al van de gedachte aan gedichten vanwege traumatische 5 december stress? Citeer je regelmatig jouw favoriete poëet? Of weet je eigenlijk niet zo goed wat je er nou van moet vinden? Op maandag 20 maart duik je bij Hart op een creatieve manier in de wereld van poëzie en dichtkunst tijdens de inspiratieavond van Eerste Hulp bij Kunst.

‘Alles over poëzie van (n)u’ is de vijfde inspiratieavond van dit seizoen. Samen met dichter, schrijver en kunstenaar Willemien Spook ga je op zoek naar jouw dichterlijke kunsten aan de hand van readymade poëzie. In 2016 is Willemien voor vier jaar benoemd tot stadsdichter van Haarlem. Woordkunstenaar Mike Warners laat je kennismaken met spoken word en gaat met jouw input aan de slag om tot een improvisatie voordracht te komen. Flip Hammann, docent bij Hart, stapt in zijn poëtische tijdmachine en laat zien hoe makkelijk poëzie zich eigenlijk inlaat met andere kunstvormen.

Voor meer informatie over deze inspiratieavond en het kopen van tickets ga je naar de website van Eerste Hulp bij Kunst.

Eerste Hulp bij Kunst #5 | 20 maart | Kleine Houtweg 18 | 20:00 – 23:00 uur | € 10,00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here