Goed nieuws voor pokerspelers uit Haarlem en omstreken. Op dinsdag 27 maart kun je in Haarlem meedoen aan het vierde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series. Het gaat om een landelijk toernooiserie voor recreatieve pokeraars. De start is om 19:30 in het restaurant van de IJsbaan. 

Poker Series

Dat Poker niet altijd om geld hoeft te gaan bewijst de Poker Series van Pokeren.nl, nu al ruim drie jaar. Bij het pokerkampioenschap komen gemiddeld zo’n 100 spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale. De Poker Series gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo’n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich voor een klein bedrag inschrijven op de website en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer belangrijk is. Aan de eerste drie seizoenen van de Poker Series deden in totaal zo’n 12.000 spelers mee.

Poker Series Pokeren.nl
Webflyer van Pokeren.nl

Iedereen boven de 16 jaar is welkom

Met een beetje basiskennis kun je al aan de toernooien meedoen. We hebben vaste delers die het spel begeleiden. Spelers vanaf 16 jaar kunnen zich via de website of aan de deur inschrijven. Tijdens alle toernooien wordt gebruik gemaakt van vaste delers, die overigens wel meespelen. Zij leiden het spel in goede banen en helpen waar nodig met de regels. De Poker Series is de perfecte volgende stap voor pokeraars die normaal alleen thuis met vrienden of familieleden pokeren. De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang als ambassadeur voor Team Pokeren.nl aan de slag. Julian Hazelhof uit Groningen won in zijn eerste twee maanden voor het team al €20.000 en Eric Sinke, die seizoen 3 op zijn naam schreef, won bij zijn debuut in januari ruim €15.000 tijdens de Utrecht Poker Series van Holland Casino. Hun pokeravontuur begon voor €12,95 tijdens de Poker Series van Pokeren.nl.

.nl.

En hoe laat begint dat toernooi?

Het toernooi in Haarlem begint dinsdag 27 maart om 19:30. Er is een late instroom tot 21:00 voor spelers die niet op tijd aanwezig kunnen zijn. Vorig jaar deden er 112 spelers aan het toernooi mee. Rond 00:00 is het toernooi weer afgelopen. Er is ook een evenementenpagina op Facebook waar je kunt laten weten dat je interesse hebt in het toernooi en direct je pokervrienden kunt uitnodigen. Om alvast een beetje van de sfeer te kunnen proeven zie je hieronder wat video beelden om alvast in te komen en je mentaal voor te bereiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here