Haarlem is een festival rijker! Op zaterdag 25 augustus wordt het buitenterrein onder de KPN-toren overgenomen voor PolderGoud Festival. Een ééndaags muziekfestival met verrassende elementen, gekkigheid en constante verschuiving van interesses. Het evenement is voor iedereen boven de 18 die op zoek is naar een ontspannen festivalsfeer in Haarlem door de juiste combinatie van muziek, toegankelijke cultuur & creativiteit, goed eten en een biertje.

PolderGoud Festival

PolderGoud Festival is een nieuw muziekfestival in de Waarderpolder georganiseerd door Je Suis Energy en Haerlems Bodem (Ja, leest het goed!). Het buitenterrein van verzamelgebouw ‘Onder De Toren’ (onder de KPN-toren) wordt omgetoverd tot festivalterrein. Hierbij komen herkenbare elementen van een festival naar voren. Het festival heeft als doel publiciteit te genereren voor de Waarderpolder en te laten zien wat Haarlem te bieden heeft op het gebied van alternatieve muziek, creativiteit en cultuur. De organisatie vindt dat Haarlem toe is aan een toegankelijk muziekfestival en heeft de ambitie een nieuwe impuls toe te voegen aan Haarlemse evenementen. Op het festival is te zien wat de stad in muzikaal en evenementen opzicht te bieden heeft en de organisatie heeft als doel een jaarlijks terugkerend feest organiseren.

PolderGoud Festival Terrein
Nu nog een parkeerterrein maar op 25 augustus de locatie van PolderGoud Festival!

Bestel direct jouw ticket voor PolderGoud Festival

Circulair en Duurzaam

PolderGoud Festival wordt  ‘circulair’ opgezet. Dit betekent dat de faciliteiten en benodigdheden voor het festival vanuit de directe omgeving komen. De ondernemers van de Waarderpolder worden actief benaderd en betrokken bij de ontwikkeling van het festival. Ook krijgen deze bedrijven de kans om zich middels interactieve concepten te presenteren aan het publiek. Hierdoor wordt de bezoeker van het festival direct betrokken bij de bedrijven die de Waarderpolder maken. Aansluitend hierop ligt de nadruk van het festival op duurzaamheid en buigt de organisatie zich over de mogelijkheden het festival klimaatneutraal op te zetten, door bijvoorbeeld gebruik te maken van hardcups (drinkbekers), een munten- en cashvrij betaalsysteem en groene stroomvoorziening.

PolderGoud Festival 2018
En hier komt dus ergens het Hoofdpodium…

Bestel direct jouw ticket voor PolderGoud Festival

Muziek, Cultuur en Gekkigheid!
De muziekprogrammering van het festival zal bestaan uit bands uit (de omgeving van) Haarlem. De muziekstijl van deze bands is dansbaar, toegankelijk en licht alternatief. Denk hierbij aan Rock ’n Roll, Indie, Punk, hiphop, pop/funk en gitaarmuziek. Verder voorziet het festival in verschillende bezigheden. Graffiti-workshops, een skateramp, karaokebooths en andere verrassende elementen moeten zorgen voor een constante verschuiving van interesses. PolderGoud Festival is voor iedereen vanaf 18 jaar die €15,- over heeft voor een dag alternatieve en energieke muziek, goed eten, koud bier en bizarre ervaringen. Het festival vindt plaats op zaterdag 25 augustus 2018 van 13:00 tot 23:00 uur. De line-up van PolderGoud Festival wordt binnenkort bekend gemaakt. Kaartjes zijn nu verkrijgbaar via de website. Kijk voor meer informatie op poldergoudfestival.nl en volg het Facebook event om op de hoogte te blijven.

PolderGoud Festival | Zaterdag 25 Augustus | 13:00 – 23:00 | A. Hofmanweg 1a

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here