PolderGoud Pilsener nu verkrijgbaar in Horeca + maak kans op kaarten!

0
143

PolderGoud Pilsener is een zacht pils van gerstemout en Amerikaanse hop. Laag in koolzuur, waardoor het lekker wegdrinkt. Uitermate geschikt voor een festivaldag. In 2018 werd het bier uitsluitend tijdens PolderGoud Festival getapt. Dit jaar is PolderGoud Pilsener ook verkrijgbaar in de Haarlemse horeca.

PolderGoud Pilsener nu verkrijgbaar

PolderGoud Pilsener nu verkrijgbaar!

Bij het organiseren van PolderGoud festival is de organisatie altijd op zoek naar manieren om de festivalbeleving te versterken. Ze zien het bier niet alleen als hun eigen bier op het festival – wat natuurlijk al bijzonder is – maar willen dat ook delen met Haarlem. Door samen te werken met de horeca willen ze iedereen op de hoogte brengen van het festival en alvast laten proeven. Daarom is PolderGoud Pilsener nu verkrijgbaar op een aantal locaties binnen en buiten Haarlem.

Je drinkt PolderGoud Pilsener in Haarlem bij:
Café du Theatre | Koops | Van Beinum | de Vijfhoek | Lokaal | Uiltje Bar | Restaurant Morris | Pand13 | de Overkant | Het Veerkwartier

Maak kans op kaarten!

Wil jij kans maken op gratis kaarten voor PolderGoud Festival 2019? Bestel dan een PolderGoud Pilsener bij een van de bovenstaande kroegen. Maak een foto van het blik en upload deze naar social media. Gebruik (tag) #PGF19 en maak kans op kaarten! Wie weet sta jij straks met je vrienden gratis op PolderGoud Festival PolderGoud Pils te drinken en los te gaan bij al die te gekke bands!

PolderGoud Festival 2019

PolderGoud Festival 2019 vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 september en sluit met een knaller deze zomer af! Het festival voorziet, naast de muziek, in verschillende activiteiten die de creativiteit van de bezoekers doet prikkelen. Graffiti-workshops, een skateramp, straattheater en andere elementen zorgen voor een interactieve festivalbeleving. De organisatie van het festival streeft hierbij naar een zo duurzaam en circulair mogelijk karakter. PolderGoud Festival is voor iedereen vanaf 16 jaar en vindt plaats in de industriële setting van de Waarderpolder, net naast de iconische KPN-toren.

Kaarten en meer informatie via www.poldergoudfestival.nl of facebook.com/poldergoudfestival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here