Mis jij een goede zakelijke foto op je CV of LinkedIn? Of wil je een mooie profielfoto laten maken? Haerlems Bodem en Wiebrig Krakau Fotografie presenteren wederom: de Pop-Up Fotostudio! Laat je op zaterdag 26 mei fotograferen in de Pop-Up Fotostudio bij Haerlems Bodem.

Direct jouw plekje reserveren? Mail naar: info@wiebrigkrakau.nl of bel 06-48 69 46 36.

Laat zien wie je bent

Werkgevers vragen steeds vaker om een representatieve foto bij je CV te voegen. Op LinkedIn maak je met een goede, professionele foto een veel betere indruk dan met een vakantie-kiekje. Ook op social media krijgt beeld een steeds grotere rol. Wil je laten zien wie je bent en waar je voor staat? Laat je dan op zaterdag 26 mei fotograferen door Wiebrig Krakau.

Pop-Up Fotostudio

Er is een professionele visagist aanwezig om je van make-up te voorzien zodat jouw foto’s nog meer uitstralen. Vervolgens word je 20 minuten lang gefotografeerd. We schenken ondertussen een lekkere kop thee of koffie voor je in. 

Je kunt kiezen uit twee pakketten:

  • 2 foto’s voor 45 euro
  • 5 foto’s voor 75 euro

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Je krijgt de mogelijkheid om ter plekke de achtergrond te kiezen. Er is een witte, een zwarte en een grijze achtergrond. Na de shoot kun je de foto’s direct bekijken en een selectie maken van de foto’s die je wilt ontvangen. De gekozen foto’s worden standaard nabewerkt in kleur én zwart-wit en binnen een week kun je ze per WeTransfer downloaden.

Wiebrig Krakau Fotografie

Wiebrig Krakau is fulltime freelance fotograaf. Ze maakt pure, energieke portretten. Wiebrig denkt met je mee over wat de foto moet uitstralen en wat je wil laten zien. “Het contact dat ik heb met de persoon voor mijn camera is voor mij ontzettend belangrijk. We maken de foto namelijk samen. En als de shoot een leuke ervaring is, dan zie je dat altijd terug op de foto’s.” Kijk voor meer informatie over Wiebrig en voor haar portfolio op www.wiebrigkrakau.nl

Reserveren

De Pop-Up Fotostudio is open op zaterdag 26 mei van 10:00-18:00 uur. Er is plek voor 20 mensen. De locatie is A. Hofmanweg 1a (studio van Haerlems Bodem). Jouw plekje reserveren? Mail naar: info@wiebrigkrakau.nl of bel 06-48 69 46 36.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here