Op zaterdag 12 oktober vinden er . Naast het reguliere programma van de Popronde Haarlem vinden er ook een aantal mooie samenwerking plaats. Zo vinden er meerdere instores plaats, ter promotie van de Haarlem Vinyl Stad, Popronde 7-inch. Maar ook zijn er ’s avond intieme ‘Cortonville Sessies’. 

Cortonville, onder leiding van Eric Corton, organiseert in verschillende steden speciale Cortonville sessies: Intieme en (semi-) akoestische optredens voor een select publiek. De shows zullen plaats vinden in Studio Helmbreker. Je kunt hiervoor vooraf aanmelden via haarlem@popronde.nl. Let op! Vol is vol.

Haarlem Vinyl Stad

Tijdens Popronde Haarlem presenteert Haarlem Vinyl Stad III een Popronde 7-inch. Op deze LP staan tracks van Yorick van Norden, Orgaanklap, Cheap Thrills en Twin Shades die in de middag ook instores zullen verzorgen in de (aangesloten) platenwinkels van Haarlem. Meer informatie over het festival, de meetourende bands en het volledige programma vind je HIER. Vergeet niet de Facebook van Popronde Haarlem te liken!

Programma

Ach, we maken het je makkelijk, hieronder is het programma ook te vinden!

Popronde Haarlem 2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here