Meer dan de helft van volwassen Nederlanders weegt te zwaar. Soms is het net over de grens, maar het kan ook om aanzienlijk overgewicht gaan. Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn, maar vaak heeft het te maken met een onevenwichtig voedingspatroon. Veel mensen vinden het lastig om dat uit zichzelf te doorbreken, maar hebben tegelijk wel last van de extra kilo’s die ze dagelijks meedragen. Een deskundig steuntje in de rug kan dan precies het verschil maken om daar iets aan te doen. Met ingang van 1 april 2020 helpt Sensalife – met het PowerSlim programma – gemotiveerde afvallers in spé om, zowel letterlijk als figuurlijk, lichter door het leven te gaan.

PowerSlim

Wanneer mensen zich voornemen om gewicht te verliezen, denken ze al snel dat ze zichzelf lekker eten moeten ontzeggen om resultaat te boeken. Volgens voedingscoach Petty de Ruijter van Sensalife hoeft dat bepaald niet het geval te zijn. “Wij werken met PowerSlim; een programma dat eenvoudig in je dagelijkse leven past. De kracht van het programma is dat je niet minder hoeft te eten, maar ánders leert eten. Je hoeft dus geen onmogelijk dieet te volgen. Het is simpelweg een kwestie van de juiste balans, ook voor de langere termijn. Want we kijken zeker niet alleen naar vandaag en morgen. Het gaat om een verantwoorde levensstijl, die je op een natuurlijke manier aanneemt en vast moet zien te houden. Daarom houden we voortdurend de coachende vinger aan de pols en zijn we er ook op momenten dat het eventjes tegenzit.”

PowerSlim
Voedingscoach Petty de Ruijter: “Ik ben het grootste deel van mijn leven te zwaar geweest.”

Definitief

Petty noemt zichzelf een ervaringsdeskundige. “Ik ben het grootste deel van mijn leven te zwaar geweest en heb van alles geprobeerd om gewicht kwijt te raken. Maar ik bleef telkens jojoën, tot ik PowerSlim ontdekte. Daarmee heb ik de laatste kilo’s waar ik vanaf wilde definitief gedag gezegd.” De diëtistes van PowerSlim hebben een voedingsassortiment samengesteld met 150 lekkere en gezonde producten voor ontbijt, lunch, diner én tussendoor. Een starterspakket kost € 159,00 waarmee je ruim een week vooruit kunt, op basis van zes uitgebalanceerde, gevarieerde én lekkere maaltijden per dag; dankzij slimme combinaties van PowerSlim producten en onder meer verse groenten, vlees, vis en eieren. Het pakket bevat ook vitamines en mineralen voor een maand, een shaker en een kookboek.

Aanbieding PowerSlim

Voor twijfelaars heeft Petty een bijzonder aanbod: een gratis intake consult ter waarde van € 29,95. Daarnaast zet Sensalife – het enige PowerSlim Center in Heemstede – op woensdag 8 april van 19.00 tot 21.00 uur de deuren open voor een inloop-informatieavond op het vestigingsadres: Cruquiusweg 7, Heemstede.

PowerSlim is te vinden op de website: sensalife.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here