Hoewel de Pride Week dit jaar niet doorgaat, laat Pathé het regenboogfeest niet zomaar aan zich voorbij gaan. Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus vier je Pride bij Pathé met vier van de mooiste LHBTQ+ films, waaronder A Perfectly Normal en Rocketman. Voor het exacte programma kijk je hier. Daarnaast kun je elke eerste woensdag van de maandag genieten bij de Pride Night.

Pride bij Pathé Haarlem

Elke eerste woensdag van de maand geniet je bij de Pride Night van één van de vele LHBT+ films. Bij elke voorstelling wordt je bij de start van de film ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. Na afloop van de film kun je nakletsen over de film, bijvoorbeeld over welke hoofdrolspeler jij leuker vond, je ook ontroerd was door het verhaal of dat het ook zo’n herkenbare situatie was, dit natuurlijk allemaal onder het genot van een hapje en een drankje *.

Pride Weekend

Hoewel de Pride Week dit jaar niet doorgaat, laat Pathé het regenboogfeest niet zomaar aan zich voorbij gaan. Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus vier je Pride bij Pathé met vier van de mooiste LHBTQ+ films, waaronder A Perfectly Normal Family over een vader van twee dochters die voortaan als vrouw door het leven wil gaan, en Rocketman over het turbulente leven van Elton John. Check hieronder de trailers:

Kinky Boots the Musical

Fabriekseigenaar Charlie doet er alles aan om zijn familiezaak te redden. Lola is een uitbundige entertainer. Samen komen de twee met het idee om unieke stevige stilleto laarzen te maken.

Rocketman

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

A Perfectly Normal Family

Wanneer Emma’s vader vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter totaal uit het lood geslagen.

Portrait de la jeune fille en feu

Portrait de la jeune fille en feu is de nieuwe film van regisseur Céline Sciamma (Tomboy, Girlhood. Een tijdloos en universeel verhaal over verliefd worden, verlangen en onmogelijke liefde. 

Meer info over speeltijden of direct tickets bestellen? Klik hier.

*In verband met de corona maatregelen is het afhankelijk per bioscoop of een borrel na de film mogelijk is.

Hoofdfoto: Taron Egerton – Rocketman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here