Donderdag 3 oktober is de bijeenkomst waarin de Prijsuitreiking participatieprijs voor werkgevers uit Regio Zuid-Kennemerland 2019 wordt uitgereikt. Het programma is informatief en inspirerend en tegelijkertijd compact.

Prijsuitreiking participatieprijs

Speciaal voor werkgevers

‘De happening’ op 3 oktober is speciaal voor werkgevers en hrm-professionals interessant. Het gaat over ‘inclusief werkgeven’, dus het aan het werk helpen en houden van mensen met een arbeidsbeperking. Zij zijn interessant voor werkgevers, in de eerste plaats omdat ze in het algemeen erg gemotiveerd zijn als ze de kans krijgen op passend werk. De tweede reden is dat hen werk aanbieden, past binnen modern hrm-beleid (diversiteit). En, ten slotte, werkgevers kunnen ze heel goed inzetten nu de arbeidsmarkt zoveel onvervulbare vacatures kent. Kijk naar de interviewfilms van de drie finalisten 2018 en de sfeerimpressie van de vorige bijeenkomst. De bijeenkomst biedt tijdens de inloop en de naborrel ook interessante netwerkmogelijkheden.

Meer dan 100 gasten

Voor de finalebijeenkomst van de Participatieprijs werkgevers hebben zich al meer dan 100 gasten aangemeld. Op donderdag 3 oktober zullen drie werkgevers uit de regio Zuid-Kennemerland strijden om deze werkgeversprijs. De tweede editie wordt weer spannend. Naast enkele mini-interviews en de presentatie van het eenmalige tijdschrift ‘Re-mind’ is er ruim aandacht voor drie voorbeeldwerkgevers. Dat zijn MEO (facilitaire diensten, Haarlem), Record Industry (producent vinyl geluidsdragers, Haarlem) en Newasco Van Houten (wasserij en linnenverhuur, Heemstede). De prijs is gericht op ‘inclusief werkgeven’. Deze drie werkgevers spannen zich in het bijzonder in om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen en te houden. Ze zullen hun verhalen doen, niet alleen de successen, maar ook de drempels die werkgevers tegen komen. De bijeenkomst met prijsuitreiking is dit jaar in Sociëteit Vereeniging in Haarlem. Er zijn nog enkele gastenplekken, maar tijdig aanmelden is verplicht en slim. Meer informatie en aanmelden
via www.participatieprijswerkgevers.nl . 

Prijsuitreiking participatieprijs
De zaal zal dit jaar nog voller zijn (foto: Elisabeth Beelaerts).

Meer HB? Lees hier over HFC Haarlem Legends vs de Sparta Legends.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here