Een regenachtige vrijdagavond in Caprera. Maar het enthousiasme van de negenkoppige band is er niet minder om en die van het publiek ook niet. Het is goed te zien dat de leden van Jungle By Night er veel plezier in hebben. Dat werkt aanstekelijk voor het publiek. Of je nou wil of niet, de muziek en dit enthousiasme kruipen gewoon je lijf in waardoor je niet meer stil kan blijven zitten. Haerlems Bodem maakte een fotoverslag. 

Best spannend vinden de jongens het om nieuw materiaal van zichzelf te laten horen aan het publiek in Caprera. We kennen de band redelijk, we hebben ze immers al meerdere malen geïnterviewd, dus we zijn extra benieuwd naar hun nieuwe werk. Op 24 november 2018 komt het nieuwe album “Livingstone” uit. De band neemt ons in gedachten mee naar momenten tijdens hun opnames. Dat was een relaxte plek, wordt verteld, waar je kunt chillen met een hangmat in de tuin en open schuifdeuren. En in die tuin luisterden ze naar het net opgenomen nummer; stil blijven zitten was geen optie. En dat kunnen wij tijdens het optreden ons levendig voorstellen.

Maar we nodigen je uit het zelf te ervaren. Ga ze beluisteren. Zoek ze op via Spotify, AppleMusic, Deezer, You Tube maakt niet uit wat. En probeer dan maar eens stil te blijven zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here