In januari 2017 start het cursusseizoen bij Hart. Bij Hart ben je aan het juiste adres voor cursussen op het gebied van beeldende kunst & vormgeving, dans & theater, muziek, fotografie & computer, kunstgeschiedenis & filosofie, body & mind, literatuur & schrijven en talen. Om kennis te maken met de docenten en het aanbod van Hart te ervaren organiseren ze een gratis proeflesweek van 9 t/m 14 januari.

Hart
Hart is het centrum voor kunst, kennis en cultuur in Haarlem. Het samen beleven, maken en delen van kunst en cultuur verhoogt het gemeenschapsgevoel en draagt bij aan een creatieve, innovatieve en leefbare samenleving. Hart bouwt hieraan mee door op inspirerende, prikkelende en verbindende wijze cultuureducatie toegankelijk en bereikbaar te maken voor alle inwoners van Haarlem. Hart draagt bij aan de culturele en creatieve ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Proeflesweek
Tijdens de Proeflesweek kun je ervaren welke cursus bij je past. Toegang is gratis en je hoeft je niet van tevoren in te schrijven. Tijdens de Proeflesweek is er voor de allerkleinsten onder meer een Ouder & Dreumesdans, Muziek op Schoot en een Muziekontdekkingsreis. Jongeren kunnen hun creativiteit kwijt in de CoolCreaClub, De Toneelklas en bij het maken van een eigen animatiefilm. Bij Hart zit je, dit cursusseizoen, ook op de goede plek om diverse moderne talen te leren, te filosoferen, fotograferen, schrijven en voor mindfulness.

Bekijk het volledige rooster van de Proeflesweek op de website van Hart

Kerstvakantie
Speciaal voor de jonge creatievelingen opent Hart de deuren op woensdag 4 januari voor de Vakantiekunstenaars! Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen de hele dag verschillende workshops volgen waaronder dansen, schilderen, tekenen en capoeira. Kijk voor meer informatie op www.hart-haarlem.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here