Ook dit jaar staat het Kenaupark op 22, 23 en 24 augustus in het teken van Proefpark. Drie dagen lang eten en drinken in een relaxte omgeving. Als we uit mogen gaan van de geslaagde voorgaande editie, hebben we ook dit jaar een mooi feestje voor de boeg. En omdat we net als vorig jaar onze lezers graag nog meer in de stemming brengen voor deze eet-sensatie, hebben we wederom als eerste de hand weten te leggen op de officiële ‘foodtruck Line-up’ van Proefpark 2014!

Proefpark 2014
Proefpark
2014 is grootser en completer dan de voorgaande editie. Werd er toen nog afgetast en gekeken naar waar de bezoeker precies op zoek was, tijdens Proefpark 2014 wordt weinig meer aan het toeval overgelaten. Proefpark 2014 is rijker en professioneler, maar er wordt gewaakt voor de ontspannen en vriendelijke sfeer waar het evenement om bekend staat. Verwacht wederom geen DJ’s of een beukend feestje, maar een goed samenzijn waarbij culinaire vernieuwingen en de sfeer het belangrijkst zijn. Naast foodtrucks zijn er ook kookbattles, presentaties van koks en discussies over eten. Bekijk de foto’s van Proefpark 2013 hier.

Proefpark-2013-Haerlems-Bodem-Panorama-web

Foodtruck Concept
Tijdens Proefpark 2013 reikte Haerlems Bodem in samenwerking met Proefpark een prijs uit voor het beste ‘Foodtruck Concept’. Ook tijdens Proefpark 2014 zal het beste ‘Foodtruck Concept’ gekozen worden. Door middel van stemmen bepalen jullie, de bezoekers van Proefpark 2014, wie het beste ‘Foodtruck Concept’ van dit jaar heeft. Bedenk hierbij dat het niet alleen om de kwaliteit van het eten gaat, maar ook om de look & feel van de truck, de entourage en passie van de mensen in de truck. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door de mannen van Tosti Madness, die ook dit jaar weer vertegenwoordigd zijn. Hierover later meer!

Ook dit jaar reiken we een prijs uit voor het beste ‘Foodtruck Concept’!

DSC_0143

Foodtruck Line-up Proefpark 2014
Met trots mogen we als eerste de ‘foodtruck Line-up’ voor Proefpark 2014 met jullie delen. Tijdens Proefpark 2014 zullen maar liefst 28 foodtrucks hun opwachting maken, dit zijn er meer dan vorig jaar. Hierdoor is het aanbod van eten nog diverser en van zeer hoog culinair niveau. Verwacht de Crème de la Crème van de Nederlandse foodtrucks.

De deelnemende trucks zijn:


Proefpark 2014 vind plaats over van 22 t/m 24 augustus in het Kenaupark en is gratis te bezoeken. Meer info op www.proefpark.nl en houdt Haerlems Bodem in de gaten voor de ‘Foodtuck Concept’ award. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here