Met nog een kleine maand te gaan kan het puzzelen beginnen. Het programma van het Haarlem Cultuur Festival 2018 staat online! Op zaterdag 8 en zondag 9 september wordt het nieuwe culturele seizoen ingeluid. In Haarlem barst het dan op 34 locaties van de activiteiten op het gebied van theater, film, muziek, beeldende kunst, dans, literatuur en erfgoed.

Haarlem Cultuur Festival 2018

Tijdens het Haarlem Cultuur Festival 2018 laat Haarlem zich van haar beste culturele kant zien, er zijn talloze optredens, workshops, exposities, voorproefjes, rondleidingen, kijkjes in de keuken; het houdt niet op. Het initiatief gaat uit van de grote culturele instellingen in Haarlem, maar het festival biedt ook ruimte aan anderen (zowel professionals als amateurs) om aan te haken. Voor de podia markeert het Haarlem Cultuur Festival tevens de aftrap van het nieuwe culturele seizoen. Het festival vindt jaarlijks plaats in het tweede weekend van september op talloze locaties in de binnenstad.

Haarlem Cultuur Festival 2018

Gratis activiteiten
Zowel voor kinderen als volwassenen is er van zaterdagochtend 10.00 uur tot zondagavond 18.00 uur van alles te doen, te beleven en te ontdekken in diverse genres. De meeste activiteiten zijn gratis. Bekijk ook het Facebookevent voor meer informatie.

Haarlem Cultuur festival
Bekijk het blokkenschema en stel jouw eigen programma samen.

4 evenementen, 1 blokkenschema
Op 8 en 9 september 2018 vinden naast Haarlem Cultuur Festival ook de Open Monumentendagen, Korenlint en de Haarlemse Cultuurnacht. De vier evenementen lopen dwars door elkaar heen. Om het voor publiek zo gemakkelijk mogelijk te maken komen binnenkort alle activiteiten op haarlemcultuurfestival.nl samen in één blokkenschema. Door gebruik te maken van filters en favorieten te markeren, kun je dan een keuze maken uit het totale aanbod van activiteiten en een persoonlijk blokkenschema maken. Of je vult een paar simpele vragen in en krijgt programmatips op maat.

Het gedrukte programmaboekje is vanaf 25 augustus verkrijgbaar bij de VVV Haarlem, Grote Markt 2. Het programma staat vanaf nu op haarlemcultuurfestival.nl. Haarlem Cultuur Festival 2018 is een initiatief van Toneelschuur & Filmschuur, Stadsschouwburg & Philharmonie, Frans Hals Museum, Hart, Het Dolhuys, Patronaat en Teylers Museum.

Check ook de aftermovie van Haarlem Cultuur Festival 2017:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here