In verband met het 50-jarig bestaan van de Toneel- en Filmschuur wordt het culturele seizoen geopend met extra succesvoorstellingen van GOD VAN DE SLACHTING door Het Volk en REVOLUTIONARY ROAD door Theater Rotterdam/ Toneelschuur Producties. Op zaterdag 8 en zondag 9 september heeft de Toneel- en Filmschuur een bomvol programma voor alle leeftijden tijdens het Haarlem Cultuur Festival. Het merendeel van het programma is gratis. Check hier het volledige programma in vogelvlucht, gedetailleerde informatie staat op de website: www.toneelschuur.nl

Zaterdagmiddag staan er theater en dans- previews van onder andere Orkater, Korzo Producties, Golden Palace en Servaes Nelissen op het programma. Voor gezinnen (4+) presenteren de Toneelschuur en Stadsschouwburg het hele weekend in de garage van de Toneelschuur de theatervoorstelling De vervelende bus. Laat je verrassen door deze fantasierijke voorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen, die zich letterlijk afspeelt in een bus.

Toneelschuur tijdens de Cultuurnacht

Vanaf 20.00 uur viert de Toneelschuur groots en meeslepend de Haarlemse Cultuurnacht met Steef de Jong en zijn festivalvoorstelling SISI BOY (kaartverkoop via Haarlemse Cultuurnacht). Om 22.00 uur neemt VPRO’s Club 3voor12 het Toneelschuurcafé over met optredens van de Haarlemse indie-popmuzikant Floris Bates en de psych/soul popband Feng Suave.

Medewerkster Jolijne kijkt al uit naar de feestelijkheden.

Op zondag gaan de deuren om 9.30 uur open en kunnen kinderen hun energie kwijt tijdens een Urban Dance dansworkshop (2+), terwijl (groot)ouders nog even rustig wakker worden met koffie. Vanaf 10.00 uur beginnen de gratis (voorproefjes van) familievoorstellingen en films. Ook op zondag zijn er veel previews: onder andere van Conny Janssen Danst en Via Berlin&Cello Octet Amsterdam en Starring#21, dé jongerentheaterproductie van Toneelschuur Producties.

Val met je jarige feestneus in de boter

Het weekend wordt afgesloten met de Schuurshow: de Culturele Talkshow van Haarlem, met muziek van Dos Hermanos! Maar er is meer: in de foyer van de Toneel- en Filmschuur staat een speelautomatiek waar je mooie prijzen kan winnen. Wordt jij nou zelfs 50 of ben je 50 jaar getrouwd, vier dan je gouden jubileum met de jarige Toneelschuur! Op vertoon van je paspoort of trouwboekje mag je gratis een kansje wagen. Ook geven de medewerkers van de Toneelschuur (persoonlijke) tips voor het komende theaterseizoen. Voor degene die snel beslist en een kaartje koopt: tot en met zondag 9 september 23.59 uur geldt voor theatervoorstellingen in de Toneelschuur een vroegboekvoordeel; een korting die kan oplopen tot € 4,00 per kaart.

Meer weten over de cultuurnacht? Check hier het muzikale programma.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here