Internetbureau PXL.Widgets is genomineerd voor stagebedrijf van het jaar 2019. Het digitale bureau staat momenteel in de top 3, samen met grote spelers als Omnicom PR Group en Wehkamp. Ook een stagiaire van PXL.Widgets is genomineerd: Sara Prifti dingt mee voor de titel stagiair van het jaar 2019.

Stagebedrijf van het jaar

Stagebedrijf en stagiair van het jaar worden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt door de Dag van de stagiair. Dit initiatief van Studentenbureau is opgezet om stagiairs en stagebedrijven één dag per jaar in het zonnetje te zetten. Winnaars worden gekozen op basis van de visie van een jury en publieksstemmen. PXL.Widgets dingde dit jaar voor het eerst mee en liet tientallen bedrijven achter zich om in de top 3 te komen.

Bijzondere beloning

Alexander Jong (Operations Director) zet zich dagelijks in voor de stagiairs: ‘Studenten draaien volledig mee op projecten. Aan het begin van hun stage wordt hen verteld dat zij kans maken op werkstudentschap na hun stage. Dit houdt in dat de toptalenten na hun stage parttime bij ons kunnen werken. Wij zijn sinds dit jaar ook op de zaterdag open, speciaal voor de studenten. De nominaties zijn dan ook een beloning voor de energie en tijd die we hierin stoppen.’

PXL.Widgets
PXL.Widgets neemt het als David tegen Goliath op tegen Wehkamp en Omnicom

PXL.Widgets twee nominaties

Uniek is dat zowel het bureau, als een van hun stagiaires zijn genomineerd. De nominatie is bijzonder omdat PXL.Widgets in deze hoedanigheid pas anderhalf jaar bestaat. In januari 2018 bundelden Pixelindustries en Widgets de krachten als digital agency. Een van de speerpunten was destijds veel aandacht voor stagiairsMatthijs Kruijer (Managing Director) zegt over hun stagiairbeleid: ‘Wij zorgen voor een veilige omgeving waar studenten tot hun optimale ontwikkeling komen.’ De winnaars van stagebedrijf en stagiair van het jaar 2019 worden op woensdag 22 mei bekendgemaakt. Via onderstaand link je nog stemmen. Hard nodig want het zal lastig worden het op te nemen tegen grote bedrijven als Wehkamp en Omnicom.

Stem hier op PXL.Widgets > dagvandestagiair.nl/stemmen

Meer ondernemen op Haerlems Bodem check de categorie ondernemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here