De stemmen zijn geteld, de poet is verdeeld

0
82

Clubs en verenigingen, gefeliciteerd met de winst! Met Rabo ClubSupport heeft de bank meer dan 20.000 clubs en verenigingen blij mogen maken. Ook in Haarlem gebeurde dat en tijdens de officiële avond namen de verenigingen feestelijk hun cheques in ontvangst. En natuurlijk was HB daar bij.

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

De Rabo ClubSupport is een ondersteuningsproject van de Rabobank dat door heel het land financiële ondersteuning biedt aan verenigingen. Ook in Haarlem wordt een deel van de winst teruggegeven aan de maatschappij. Onder andere Stichting de Baan (zij organiseren activiteiten voor jongeren met een beperking) en Stichting Kennemerhart (zorg- en dienstverlening ouderen) hebben geld gekregen.
Omdat de Rabobank geen aandeelhouders heeft maar leden, wordt er geen dividend uitgekeerd. In plaats daarvan wordt een deel van de wist teruggeven aan de samenleving. Rabo ClubSupport vindt jaarlijks plaats en geeft landelijke aandacht aan deze mooie initiatieven bij verenigingen en stichtingen. Zo versterken ze de lokale samenleving. En daar hebben we allemaal wat aan.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de sinterklaascolumn van Tom de Haan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here