Welke Haarlemse Monumenten ken jij? Wat weet jij van de cultuur en geschiedenis van Haarlem? In het project Monument Taal komen Haarlemse monumenten aan bod. Zeven monumenten worden in een nieuw daglicht gezet. Dit word op muzikale wijze gedaan door talenten uit Haarlem. Het totaal word gepresenteerd in de vorm van meerdere videoclips!

Check nu de derde video van rapper Ray Valentino over de Koepel. Houdt Haerlems Bodem in de gaten voor meer videos van het project Monument Taal.

Monument Taal

Het project Monument Taal is een initiatief van ‘Dos Hermanos’. De videoclips worden van 11 augustus tot 9 september uitgebracht op het speciaal daarvoor gestarte Youtube kanaal. Volg het project daar er en blijf op de hoogte van de informatie rondom het project. Het project is word mede mogelijk gemaakt door: De Gemeente Haarlem, het Haarlemsche Muziekfonds en De Rabobank. Check ook deze video:

Dos Hermanos
Dos Hermanos bestaat uit de twee Spaanse broertjes Joelito (bekend van “Verliefd Op Je Moeder ft Lil Kleine) en Lorenzo Cortes. Samen wonnen zij Giel’s Talentenjacht en zijn zij de huisrappers van Het Klokhuis. Hun debuutsingle pakte meer dan een een half miljoen views op Youtube! Check ook hun website.

Houdt Haerlems Bodem in de gaten voor meer videos van het project Monument Taal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here