“Als je goed kan dromen is het echt”. Met dit motto wandelt Guusje Slagter (24) over deze aardbol. Dat haar dromen werkelijkheid zijn geworden, blijkt uit haar gepubliceerde boeken De Kleine Wereldverbeteraar en Dit Ben Ik. Nu dreigt haar droom een nachtmerrie te gaan worden. Om dit te voorkomen is ze een crowdfunding gestart.

Falliet
De uitgever van haar eerste twee boeken is op de fles gegaan. Met als gevolg dat alle goederen van de uitgever automatisch over zijn gedragen aan de schuldeiser. Waaronder ook een bergje van De Kleine Wereldverbeteraar. Guusje wil graag verder met haar carrière als auteur, dus moet zij ervoor zorgen dat haar vorige boeken uit de ‘markt’ blijven. De schuldeiser is bereid om de boeken aan Guusje over te dragen tegen een prijs van 2500 euro, zodat zij weer zelf eigenaar wordt van haar boeken.

De Kleine Wereldverbeteraar

De berg jeugdboeken wil ze niet zomaar weer verkopen. Nee, Guusje is zelf ook een wereldverbeteraar dus ze wil iets goeds doen met de boeken. Als deze crowdfunding succesvol is, gaat ze in de lente bij verschillende basisscholen een projectweek organiseren rondom het thema ‘De Kleine Wereldverbeteraar’. Kleine dingen die jij als persoon kunt doen om de wereld mooier te maken. Ze schenkt haar boeken aan de basisscholen en geeft niet alleen praktische tips, maar wil vooral een bepaalde mindset creëren samen met de schoolkinderen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Guusje Slagter (@guusjeslagter) op

Dus verbeter ook de wereld, doneer aan de crowdfunding van Guusje. Zo help je zowel Guusje als een groot aantal schoolkinderen!

Stukje (echte) literatuur lezen? Klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here