Reverb Sessions 2.0 – Ruud Houweling

0
611

In de Reverb Session 2.0 heeft Haerlems Bodem diverse artiesten uitgenodigd om bij ons een van hun favoriete, mooiste of meest betekenisvolle nummers te komen spelen. Dit zijn artiesten die uit de Haarlem regio komen of in Haarlem komen spelen. Amateurs, professionals, beginners en gevorderden. Allemaal stuk voor stuk liefhebbers van de universele taal die muziek heet. De aanleiding is eenvoudig, het resultaat prachtig. Check nu de Reverb Sessions 2.0. met Ruud Houweling.

Reverb Sessions 2.0 – Ruud Houweling

Ruud is songwriter, componist, performer en een beetje grafisch ontwerper. Geen singer-songwriter, want dat voelt als een beperkt hokje waar hij zich niet in thuis voelt. Hij is geboren in Alphen aan de Rijn waar zijn vader een moderne interieurwinkel had, maar door zijn liefde voor muziek én door zijn passie voor het windsurfen kwam hij uiteindelijk via Bloemendaal en Zandvoort in Haarlem terecht. Sinds 1997 verruilde hij Haarlem voor de kust van Zandvoort waar hij nu nog steeds woont. De ruimte, de natuur en de zee voelen voor hem als de grens tussen alles en niets. Tussen mensen en geen mensen. Ruud heeft de keuze tussen drukte en rust nodig, het ritme van de seizoenen vindt hij heel specifiek voor dit stukje van de wereld. Strandlopers in de winter, makrelen in de zomer. Toch houdt hij als stad het meest van Haarlem, ver boven Londen, New York en Rotterdam waar hij vijf jaar op de kunstacademie zat.

Reverb Sessions 2.0 - Ruud Houweling 
28 oktober speelt Ruud in de Koepel samen met Ricky Koole.
Op 28 oktober speelt Ruud samen met Ricky Koole in de Koepel als onderdeel van ‘Open De Koepel – Take Me To Prison’. Meer info via Facebook.
Reverb Sessions 2.0 – Ruud Houweling 
Opgenomen December 2017 – © Haerlems Bodem

Camera: Dennis Cup / Desley Marcus
Edit/Nabewerking: Desley Marcus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here