Reverb Sessions – Sue the Night – The World Below

0
185

Vrijdag 8 december staat Sue the Night met band in Patronaat. Reden genoeg om haar uit te nodigen voor een ‘Reverb Session’! In deze muzieksessie nodigen we artiesten uit om bij ons een van hun favoriete, mooiste of meest betekenisvolle nummers te komen spelen. Dit zijn artiesten die uit Haarlem komen of in Haarlem komen spelen. De aanleiding is eenvoudig, het resultaat prachtig.

The World Below

Altijd fijn om Sue the Night op bezoek te hebben. Ze verblijdt ons met een akoestische versie van ‘The World Below‘ van haar album ‘Wanderland‘. Check the Reverb Session die we met haar mochten maken. Voor diegenen die het originele nummer ‘The World Below‘ nog niet kennen, luister hieronder naar het origineel (en andere toffe muziek van Sue the Night):

Clubtour II
Sue the Night gaat in de herfst, na een succesvolle clubtour rondom de release van het tweede album Wanderland, opnieuw de clubzalen in en bezoekt daarbij natuurlijk ook ons eigen Haarlem! Onlangs bracht de zeskoppige indiepop-band met Sue aan het front, Wanderland uit met daarop o.a. de hitsingles ‘The World Below’ en ‘Mind Dear’. De single ‘Mind Dear’ was afgelopen maanden een airplay-hit op 3FM en de bijbehorende videoclip kreeg een debuut op het internationale platform NOWNESS en een 3FM-award nominatie. ‘The World Below’ werd in 2016 3FM megahit; de tweede na ‘The Whale’, van debuutalbum Mosaic.

the World Below

Voorprogramma

Severin Bells is een nieuwe Haarlems/Amsterdamse band, die atmosferische vibes en garage rock combineert. Opgericht door leden van o.a. Twin Shades en Bat Country en beïnvloed door bands als The Velvet Underground en The War on Drugs. Daarnaast speelt Nana Adjoa in het voorprogramma. Je kunt Nana Adjoa kennen als bandlid van Sue The Night, maar ook als bandlid van A Polaroid View en Eefje de Visser. Sinds een paar jaar is ze ook bezig solo muziek uit te brengen: haar meest recente single ‘The Resolution‘ kwam uit in juni. Wat ons betreft klinkt dat naar veel meer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here