De voorgevel van Revert95 in de Kleine Houtstraat mag met recht een ‘eyecatcher’ genoemd worden. De gevel verandert vaker van kleur dan de gemiddelde kameleon en heeft al diverse gezichten gehad. Nu de huidige gevel tot het straatbeeld is gaan behoren en de voorbijgangers niet meer opkijken, vond Revert95 het tijd voor een nieuwe smoel. En daar hebben ze jou bij nodig!

Onder de noemer Vormgevel95 roept de winkel iedereen op na te denken over een nieuw ontwerp. Of dat nou getekend, gephotoshopt of gewoon in elkaar geknutseld is maakt niet uit. Er is maar één voorwaarde waar de perfecte gevel volgens Revert in ieder geval aan moet voldoen; de themakleuren blauw en zwart moeten in het ontwerp terugkomen. Verder is de volledige artistieke vrijheid aan jou!

Dus heb jij hét idee wat je op deze witte vlakken kwijt zou kunnen? Mail je ontwerp dan voor 12 mei naar vormgevel@revert95.com of lever hem in bij de shop, samen met een stukje tekst over jezelf en waarom je voor dit ontwerp gekozen hebt. Wie weet siert jouw ontwerp dan binnenkort de gevel van de winkel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here