Jong Management kiest Richard van den Heuvel

0
561
Evert Jan Heijn (links) draagt voorzittershamer over aan Richard van den Heuvel (rechts)

Na drie jaren voorzitterschap van Evert Jan Heijn, heeft ondernemer Richard van den Heuvel de voorzittershamer van Jong Management Haarlem overgenomen. Jong Management is de vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar die werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen.

Richard van den Heuvel
Photo by Estée Janssens on Unsplash

Richard van den Heuvel

Richard van den Heuvel (1982) is sinds 2012 lid van Jong Management. Vier jaar geleden is hij vanuit Soest verhuist naar Overveen en sindsdien lid van Jong Management kring Haarlem. Richard van den Heuvel was na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit verantwoordelijk voor de succesvolle turnaround van een financiële dienstverlener in diverse commerciële rollen. Inmiddels participeert zijn bedrijf Cerro Management Services in een aantal groeiende ondernemingen en adviseert Richard van den Heuvel een divers pluimage aan ondernemers.

Voorzitter Richard van den Heuvel: “Als trouw lid van Jong Management kan ik zeggen dat Jong Management voor mij meer is dan een netwerkclub. Mijn hoofddoel wordt het vergroten van de zichtbaarheid van Jong Management Haarlem door meer betrokkenheid en verbinding te creëren met zowel ondernemend Haarlem als binnen Jong Management leden onderling.”

Jong Management

Jong Management is dé vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot veertig jaar en is gelieerd aan VNO-NCW. De vereniging telt dertig kringen door heel Nederland en ruim duizend leden die werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties. Jong Management heeft als doel haar leden in de gelegenheid te stellen netwerken op te bouwen, ervaringen uit te wisselen, kennis en inzicht te verwerven op sociaal-economisch en managementgebied en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe inzichten.

Meer informatie vind je op jongmanagement.nl. En voor nog meer Haerlems Bodem check je hier het fotoverslag van LAKSHMI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here