De muzikale nalatenschap van Tom Petty, de Blue Diamonds, Chuck Berry en Fats Domino komen voorbij tijdens RipLive 2017 op 2 maart in het Patronaat. Een bont gezelschap aan artiesten eren wereldsterren die ons vorig jaar zijn ontvallen. Vocalisten als Bob Fosko, Monique Klemann (Lois Lane), Ria Valk, Sandra van Nieuwland en Yorick van Norden brengen een eerbetoon aan Adele Bloemendaal, Chester Bannington (Soundgarden), Glen Campbell en vele anderen.

Riplive 2017

Op vrijdag 2 maart zingt een keur aan artiesten nummers van de grootheden die ons in 2017 zijn ontvallen. De grote zaal van het Patronaat vormt het podium, waar de nalatenschap van de sterren nog eenmaal zal schitteren. Nummers van Soundgarden, Linkin Park, Glen Campbell en Nederlandse sterren als Adele Bloemendaal, Hans Vermeulen en Sandra Reemer komen voorbij. Naast de genoemde artiesten treden ook Maarten Veldhuis, Jantje Rijbroek, Rom Helweg en andere lokale helden op.

RipLive 2017
RipLive 2016

Eerbetoon is concert der herkenning

Twee belangrijke grondleggers van ACDC, de broers George en Malcolm Young, zijn beide in het afgelopen jaar overleden. Nummers uit hun carrière komen voorbij. Ook wordt er stilgestaan bij Gert Timmermans, Loalwa Braz Vieira (de zangeres van de Lambada), Peter Sarstedt, Al Jarreau en vele anderen. “Net als de vorige editie wordt ook dit concert een avond der herkenning”, aldus de organisatie. Ria Valk brengt een vrolijke ode aan haar jeugdvriendin Adele Bloemendaal. In de jaren zestig en zeventig werkten de twee veel samen. De huisband en de artiesten die de hits van de sterren vertolken blijven dicht bij het origineel. Violiste Maria Eldering en saxofonist Rom Helweg sluiten bij een aantal nummers aan. De presentatie ligt in de vakkundige handen van Pepe Fischer.

RipLive 2017
Jan Rijbroek op gitaar

‘RipLive 2017 – het grootste eerbetoon van Nederland’ op 2 maart 2018 in Patronaat, Zijlsingel 2 te Haarlem. Zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Kaarten via www.patronaat.nl

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here