Vrijdag 19 april zullen zes bandjes tegen elkaar strijden in de finale van de Rob Acda Award 2019. Close to Fire, Operation Hurricane, Ellij, Flying Nemo, Lilith en Counter-Sound gaan elk in een hun eigen genre de jury en het publiek proberen te overtuigen dat zij de waardige winnaar zijn van dit seizoen.

Rob Acda Award 2019
Foto Peperbek 2018. Peter van Heun.

Geen misselijke prijzen

Er zal naast een eerste plaats ook een tweede en derde prijs worden uitgerekend. Het publiek heeft gelukkig ook iets te zeggen. De afgelopen week is er al enthousiast gestemd via een online poll en op de avond zelf tellen de stemmen vijf keer zo zwaar mee.
Het prijzenpakket is ook deze keer weer een goede volgende stap in hun muzikale carrière. Optreden tijdens Young Art Festival, gratis oefenen in het Slachthuis, een fotoshoot met fotograaf Jaap Kroon en, als kers op de taart, natuurlijk het openingsoptreden op Bevrijdingspop Haarlem.

Rob Acda Award 2019
Foto 2018. Peter van Heun.

Jury Rob Acda Award 2019

De jury bestaat uit Tijs van Liemt, Maarten Claus, Lisa de Jongh, Pien Breeuwsma en Ivo Maissan. Zij zullen voor de moeilijke taak staan om een winnaar te moeten benoemen. De Rob Acda Award is een muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Zij krijgen middels de competitie de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Naast een uitgebreid prijzenpakket zullen de deelnemers ook veel begeleiding krijgen in de volgende stappen van hun carrière.

Tickets via patronaat.nl. En voor meer Haerlems Bodem check je de Climate Challenge op middelbare school de Hartenlust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here