Op donderdag 1 september is de aanmeldperiode van de Rob Acda Award en de Rob Acda Foto Award 2016/2017 van start gegaan. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten en popfotografen de kans om podiumervaring op te doen, feedback te krijgen van professionals, bekendheid te verwerven en deelnemers maken kans op een interessant prijzenpakket. Voor meer informatie en inschrijfformulieren ga naar www.robacdaaward.nl. De aanmeldperiode van deze editie loopt tot en met 1 oktober.

Uit alle aanmeldingen worden 24 acts geselecteerd die het tegen elkaar op nemen in vier voorrondes. Een jury, bestaande uit diverse muziekprofessionals, zal iedere voorronde een winnaar kiezen. Deze zullen het in de finale tegen elkaar op nemen. Daarnaast is de stem van het publiek van invloed; de act met de meeste publieksstemmen uit alle voorrondes verdient tevens een plek in de finale. Het prijzenpakket bestaat dit jaar o.a. uit: het openingsoptreden op Bevrijdingspop 2017, diverse andere optredens, opnames in een professionele studio en waardebonnen van Muziekhandel Alphenaar.

Rob Acda Award 2016/2017
Op woensdag 12 oktober worden de geselecteerden voor de Rob Acda Award 2016/2017 bekendgemaakt in Café Stiel’s te Haarlem, waar ook Mantra, jury- en publieksprijswinnaar van vorig jaar, zal optreden. Hierop volgen de voorrondes in Patronaat op 4 november, 9 december, 6 januari en 3 februari. De finale is op vrijdag 17 maart 2017 in de grote zaal van Patronaat.

Poster-Inschrijving-Rob-Acda-Award-2016_20171

Rob Acda Foto Award
De Rob Acda Foto Award is een competitie waar talentvolle (pop)fotografen hun eigen visie op popfotografie kunnen laten zien. Aanmelden is toegestaan voor fotografen uit heel Nederland. De winnaar van deze competitie wint o.a. fotoafdrukken van Unfold, foto opdrachten en een expositie in Café Pitcher.

Meer info of direct inschrijven: www.robacdaaward.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here