Robbert de huizenoppasser is wél voor de poes

0
884

Zonder vaste woon- en verblijfplaats is fulltime huizenoppasser Robbert Zoon eigenlijk altijd op vakantie in zijn eigen Haarlem. Hij past op huisdieren van vakantiegangers, zorgt voor planten of trekt een bezem door de woonkamer. Dat is zowel voor Robbert als de vakantieganger handig.

“Zo voelt het alsof ik steeds weer op vakantie ga in mijn eigen stad”

Robbert de huizenoppasser

Robbert heeft de laatste jaren veel in het buitenland gewoond, staat op zijn website te lezen. Nu hij definitief terug is, kiest hij bewust voor een leven als huizenoppasser: “Zo voelt het alsof ik steeds weer op vakantie ga in mijn eigen stad.” Als huizenoppasser houdt hij jouw huis schoon en veilig, geeft hij de plantjes water, sorteert hij de post en past hij op jouw huisdier.

Robbert de huizenoppasser is erkend

Zijn gratis service is beschikbaar voor minimaal zeven dagen. In 2017 stond deze ‘bekende’ huizenwaker in Elsevier en deelde hij zijn ervaringen. Ook is hij officieel geregistreerd bij de huisoppaswebsites Holidaylink.com en Huizenoppassite.nl, maar je kan ook gewoon direct contact met hem opnemen. Check daarvoor zijn site: Robbertzoon.nl.

Meer Haerlems Bodem? Check hier het nieuwste HAK artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here