Haarlemmer Ruud Meijer is genomineerd voor ‘Beste Ambtenaar van het jaar’! Ruud is ambtenaar, bestuurslid van Parkmanagement Waarderpolder, projectleider van het Werkbedrijf Zuid-Kennemerland/IJmond en van De99 van Zuid Kennemerland. Daarnaast zet hij zich in voor de NV Haarlem en maakte hij indruk tijdens Serious Request met zijn actie: Baardlem.

Ruud Meijer – Verbindende Factor

Ruud Meijer is een gedreven optimist, een man die denkt en handelt vanuit kansen, samenwerken en oplossingen zoeken. Een ambtenaar die met overgave en consequent de verbindende factor is tussen de overheid en haar ‘klanten’. In het geval van Ruud zijn dat meestal ondernemers. Zoals Ruud zelf zegt: “Procedures zijn geen doel op zichzelf, maar een manier om samenwerking te ondersteunen. Ik wil de vertaling maken tussen private en publieke sector, want we hebben elkaar nodig om het hier aangenaam te maken“. Hij beweegt zich slim via de vele netwerken in Haarlem waar hij als ambtenaar of als persoon bij betrokken is en als geen ander legt hij verbindingen.

Stem #PDTop100RuudMeijer
Als jij ook vindt dat Haarlemmer Ruud Meijer Ambtenaar van het jaar moet worden, stem dan via de kanalen van Publiek Denken: Facebook | TwitterLinkedin . Gebruik #PDTop100RuudMeijer om je stem uit te brengen. Of ga naar de website en vul de naam Ruud Meijer in.

Beste Ambtenaar
De verkiezing Beste Ambtenaar van het jaar richt de schijnwerper op ambtenaren die een excellente prestatie hebben geleverd. De beste ambtenaren zijn succesvolle sleutelfiguren bij de overheid die een voorbeeld zijn voor anderen.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here