Sanna Langereis – Bewust op Haerlems Bodem

0
490

Filmmaakster Marja Godvliet gaat langs bij bewuste ondernemers die de zaken net even anders aanpakken. Ditmaal Sanna Langereis: expressie expert. Vergeet power point oplezen, lappen tekst uit je hoofd leren en spiek brieven. Sanna’s trainingen en coaching is voor professionals en mensen die écht overtuigend willen communiceren. Check nu de video!

Sanna Langereis

Sanna Langereis heeft haar achtergrond in het theater. Na vele jaren voorstellingen maken, dramalessen en trainingen geven – in combinatie playbacktheater in theatergroep ‘Wordt Vervolgd’ – is haar passie om mensen te begeleiden in zichtbaarheid gegroeid. Sanna focust niet alleen op de inhoud maar geeft ook veel aandacht aan het volledig belichamen van je verhaal. Ze gebruikt hiervoor o.a. storytelling, theatertechnieken en lichaamswerk. 

Sanna Langereis
Foto: sannalangereis.nl

Presentatie coach

Wil je zekerder overkomen als je aan het woord bent, beter uit je woorden komen of een sterke presentatie leren houden? Wil je je sociaal vaardiger kunnen bewegen en meer plezier ervaren om jezelf in volle potentie te laten zien? De training en coaching van Sanna is voor zowel professionals als ieder mens die overtuigender voor en met mensen willen communiceren. Voor iedereen die zich vrijer wil voelen, krachtiger wil laten zien en horen. Dit kan door middel van leren presenteren, spreken, verhalen vertellen/ storytelling of theaterworkshops om beter in een groep te participeren. Haar coaching is gericht op zichtbaarheid. Jezelf durven laten zien aan de buitenwereld. Niet bang te zijn om naar jezelf te kijken en ruimte in te nemen omdat je dat wilt en omdat je overtuigd bent dat je wat te bieden hebt!

Voor meer bewust op Haerlems Bodem check het interview met Tino van Heusden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here