SantaRun Haarlem telt af tot 13 december. Nog een paar weken en dan is het feest met ruim tweeduizend verklede santa’s, kerstengelen en rendieren in de prachtig versierde binnenstad van Haarlem. De inschrijving is dan ook in volle gang. Heb jij al een startbewijs weten te bemachtigen? 

SantaRun #19

SantaRun #19, het programma

Bij aankomst op de Grote Markt staat je een Christmas Party te wachten. Proost samen met vrienden, familie en collega’s tijdens de grootste kerstborrel en geniet van een lekkere hap bij één van de foodtrucks van FrietHoes of de BBQ Bastard. Ook kun je dit jaar in een levensgrote kerstkaart stappen, welke je vervolgens kunt delen met je vrienden en familie. En deel een wens voor 2020 via de Social Xmas Tree! Hoe mooi is dat!

Kidsrun

Ben je er bij om de kids aan te moedigen? Om 17:45 uur start de DJ om alle kinderen van de Elfs Run Sponsorloop welkom te heten en ze warm te springen voor het startschot van 18:00 uur. Om 18:45 uur staat het plein vol, voor de warming-up van de grote Santa’s, voor wie om 19:30 uur de FunRun begint. 

Het goede doel

Deelname aan de SantaRun Haarlem staat garant voor een enorme portie gezelligheid. Daarnaast ren je mee voor het goede doel, alle opbrengsten gaan naar drie goede doelen die het leven van kinderen helpen ontwikkelen. Schrijf je in via santarunhaarlem.nl en volg ze ook op Facebook en Instagram.

Check voor meer Haerlems Bodem de nieuwste podcast, opgenomen in een ballenbak op de Grote Markt. Ja, het is heus! Of lees hier het interview met Johan Cluijff.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here