De inschrijving voor de SantaRun 2019 is inmiddels in volle gang! Dit ludieke hardloop evenement vindt plaats in de prachtig versierde binnenstad. Ruim 2000 verklede santa’s, rendieren en kerstengelen lopen, rennen of huppelen 3 kilometer de verlichte binnenstad door. Het belooft ook dit jaar weer een fantastisch feest te worden! Doe je mee?

SantaRun 2019 + Elfs Run

Vrijdag 13 december viert SantaRun Haarlem haar 5-jarig jubileum. Om het 5-jarig jubileum te vieren wordt er dit jaar een sponsorloop voor kinderen georganiseerd, The Elfs Run. Kinderen onder de 10 jaar kunnen zich inschrijven voor deze loop via de website. Vraag aan opa’s, oma’s, buren om je te sponsoren voor het goede doel. De start voor de Elfs Run is om 18:00 uur. Om 18:45 uur staat het plein vol voor de warming up van de grote Santa’s, voor wie om 19:30 uur het startschot klinkt. Bij terugkomst staat je een feestelijke afterparty te wachten. Dit jaar heb je ook de mogelijkheid om een snack te halen bij één van de foodtrucks die op de Grote Markt staan.

Funrun voor het goede doel

Je kan individueel of als team deelnemen. De kosten voor de Elfs Run zijn €8,- en de inschrijving voor de SantaRun 2019 is €15,-. Vergeet bij je inschrijving niet een mooi Santapak te bestellen! SantaRun Haarlem is niet alleen een funrun, maar je zorgt er ook voor dat kinderen worden geholpen! Alle opbrengsten gaan naar de 3 goede doelen; De Weekend Academie, Kinderuniversiteit Haarlem en stichting Hidup Baru. Meld je nu aan via santarunhaarlem.nl. Wees er snel bij, want dit feest wil je niet missen!

SantaRun 2019

Meer HB? Check hier een van onze nieuwste artikelen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here