Het nieuwe Brabantse presentatieduo van het SBS6 programma Paleis voor een prikkie heeft inkopen gedaan bij de Haarlemse kringloopwinkel Zolder023. De vervangers van de naar RTL vertrokken Frank en Rogier hebben afgelopen maart het stokje overgenomen en zijn het nieuwe gezicht van het SBS6-programma. 

Voor € 250 euro nieuw interieur

Brian en Peer gingen ditmaal shoppen bij de grootste kringloopwinkel van Haarlem om de woonkamer van een gezin uit Zandvoort om te toveren tot stijlvol paleis. De mannen krijgen hiervoor een budget van slechts 250 euro, maar dat moet voor de twee doorgewinterde interieurdesigners geen probleem zijn.

“Deze kringloopwinkel in Haarlem ligt vol met mooie vintage pareltjes”

De twee topdesigners wisten leuke items te scoren. Banken, tafels, schilderijen en gezellige accessoires werden aangeschaft om de make-over te realiseren. “We hebben een heerlijke middag gehad bij Zolder023 en zijn zeer goed geslaagd. Deze winkel in Haarlem ligt vol met mooie vintage pareltjes. De opzet van de winkel is ruim en je kan er de mooiste spullen vinden voor een prikkie”.

Brian en Peer hadden het nog knap lastig. Op de dag van de opnames opende Zolder023 namelijk de nieuw ingerichte Kerstafdeling. Helaas voor de mannen konden zij zich niet te goed doen aan de Kerst-items want de uitzending staat geplant voor november. De datum staat nog niet vast maar Paleis voor een prikkie is elke woensdagavond om 21:30 te zien bij SBS6.

Meer Haerlems Bodem? Check hier de nieuwste tentoonstelling in het kleinste museum van Haarlem over stripfiguur Le Petit Prince, samengesteld door Erik van Muiswinkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here