De 18-jarige Sam Lochs miste een plek in Haarlem waar jongeren hun passie voor kunst en cultuur konden delen. Een relaxte plek waar alles kan, alles mag en waar je jezelf kan. Daarom bedacht zij BAR BAREFOOT: een pop-up ‘blote voeten bar’ die van 2 t/m 6 januari te bezoeken is in de Egelantier.

BAR BAREFOOT
Bron: stad-haarlem.nl.

BAR BAREFOOT is voor iedereen: jong, oud en alles daar tussenin, maar in het bijzonder is deze plek bedoeld voor creatieve en alternatieve jongeren. Zij staan centraal als bezoeker én als entertainment. Jongeren staan volgens Sam symbool voor een vrije mindset en zitten nog vol bruisende ideeën. Om het gevoel van vrijheid in de bar te ondersteunen, mag je uitsluitend op blote voeten (of met sokken/sloffen) naar binnen. Dit zorgt voor een geaard gevoel en maakt de bar simpelweg een unieke en onvergetelijke ervaring. Bovendien passen dansjes op sokken helemaal in de huiselijke setting die in de bar gecreëerd is.

Ook het programma is afgestemd op de behoefte van de jonge en creatieve geesten van Haarlem. Elke avond is de bar vanaf 19:00 gratis te bezoeken en kun je optredens verwachten van onder andere Yorick van Norden, NEMSIS, Danshuis Haarlem en verschillende DJ’s. Naast muziek is er kunst te bewonderen, vindt er een film- en spelletjesavond plaats en kun je in het weekend tot in de vroege uurtjes op je glittersokken de dansvloer op. Sam zegt: “Thuis dansen op mijn sokken of blote voeten vind ik het fijnste wat er is. Deze ervaring wil ik heel graag delen met anderen.” Lijkt jou dat ook wat? Kom dan samen met Sam je creativiteit vieren in BAR BAREFOOT.

Wanneer: 2 t/m 6 januari 2019
Waar: Groot Heiligland 47 (ingang tegenover het Frans Hals museum)
Toegang: Gratis
Openingstijden: Elke dag vanaf 19:00
Bar: CASH ONLY
Check voor meer info hun facebook.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here