School of Funk, hoe soepel zijn jouw heupen?

0
166

Check deze vrolijke videoclip van Birdhouse – Put Yo Feet Up Off The Wall, waarin kinderen les krijgen op de “School of Funk” en dit funky nummer. Opgenomen in Haarlem en als je goed kijkt zie je misschien wel een bekende voorbij komen. Check snel de video hierboven en get funky!

School of Funk

Deze track, waar je instant een zomers gevoel van krijgt is een fijne afwisseling met de regenachtige dagen nu, is opgenomen in Haarlem. Misschien herkende je de fel gekleurde palen in het begin van de video al. De Oerkap werd gekozen als locatie voor het opnemen van de videoclip. Birdhouse is het nieuwe collectief bestaande uit leden van brassband Gallowstreet, Rilan (ja die van de Bombardiers), DJ’s Umoja en Pitch Controller Mitch. Stuk voor stuk top muziekanten uit de stad. De Birdhouse studio, een initiatief van INI Movement, is gevestigd in het gebouw naast de Oerkap oftewel de Drijfriemfabriek. Voor deze clip omgetoverd tot ‘the School of Funk’.

School of Funk
” Put Your Feet Up Off The Wall

INI Movement

INI Movement is een jong, Haarlems/Amsterdams, artistiek platform. Dat combineert kunst en kunstenaars via evenementen en individuele projecten als muzieklabel, kunstcurator en eventplanner. Om creatief ondernemerschap te stimuleren, een podium te bieden en het bereik van een breder publiek te vergroten. In deze music video spelen onder andere Roche Apinsa, Joshua Markiet, David Kitoyan, Bobbi Eveleens en Tyathira Burnama from the Ghetto Funk Collective een pracht rol. Daarnaast zijn de beelden vastgelegd door Oby Vision en Oscar Auwkes en bewerkt door Job Andre de la Porte en Levi Ricketts.

Swingin’

Lekker hoor! In vier minuten Haerlems Bodem doen laten swingen op een regenachtige kantoordag. Door de zonnige beelden, heerlijke beat en goede dansmoves heb je namelijk het idee dat je net zo funky kan dansen als de dansers in beeld. Wij zeggen zet het nummer aan op Spotify en gooi die heupen los!

Meer Haerlems Bodem en muziek? Lees dan onze ervaring bij Kovacs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here