KNAL: het thema van de filmcompetitie Shout Your Shot #14 waar jongeren uit Haarlem en omgeving de strijd tegen elkaar aangaan. Aanstaande zondag vindt de finale plaats in de Filmschuur, daar zijn ook de films te zien.

Shoot Your Shot #14

De filmcompetitie Shoot Your Shot # geeft getalenteerde jongeren tussen de vijftien en eenentwintig jaar de kans om hun filmtalenten te tonen. Dit doen ze doormiddel van het insturen van een film die minimaal één minuut tot maximaal vijf minuten duurt. Daarbij hebben ze een aantal tips en tricks gehad van een professional en een montageworkshop. De winnende film wordt een week lang vertoond als voorfilm bij alle films in de Filmschuur. De winnaars krijgen daarbij een waardebon van Open Studio aangeboden en EYE Filmmuseum Amsterdam biedt een plek in de Moviezone jury.

Dit jaar werden er maar liefst viertig films ingezonden, wat een recordaantal is. Uit al deze inzendingen koos de Filmschuur de vijftien beste films uit. Deze worden getoond tijdens de knallende finale. De jury, bestaande uit professionals uit de filmindustrie kiezen de winnaar. Dit jaar zijn o.a. filmregisseur Ena Sendijarevic, actrice Ellen Parren en scenarioschrijver Daan Gieles onderdeel van de strenge jury.

De eindstrijd

De jury maakt zondag 9 december om 15:00 uur de nummers één, twee en drie bekend. Het publiek bepaalt door middel van stemkastjes wie de publieksprijs wint. Wil jij er graag bij zijn en meebepalen wie wint? Dan kan je voor € 6.- een kaartje kopen bij de kassa of via www.filmschuur.nl.

De vijftien finale films zijn……

Breaking Shot van Tamar Aydin en Charlotte Berson,  Dear Big Bang, a lover not given lightly van Lotus Hebbing, Don’t feed the reptiles van Guido van Duijn, Geef ons de ruimte van Cécile Vastenburg, Feest van Kees Moore en Thomas Fransen, Heartbroken van Daan Cornelisse, Mental Explosion van Cas Doornik, Primary Pain van Thom Kockelkoren, Thika Vlasveld,  Jytte Balk, Nikki Taag en Milou Janssen, Schuld van Joëlle Hilhorst, Stom van Niels Kievits en Tadeo Kromhout, Wattefack heb je in je zak van Jonathan Broeke, Wie niet weg is, is gezien van Wen Yao van Wieringen, Feijke Brocken, Jesse Laverman, Puck Tierolf, Henrik van de Pol, Dualtach Bave, Kino Vossen en Zinsbegoocheling van Tessa Boskemper, Robin Zijlstra en Ian Marquez Garcia

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here