Zondag 8 december is de finale van Shoot Your Shot #15 in de Filmschuur. Dé filmcompetitie voor jongeren uit Haarlem en omgeving. Deelnemers maakte een eigen film met als thema WILD, verder zijn ze vrij gelaten in wat voor film ze maakte. Animaties, muziekclips, stomme films of thrillers, alles is welkom. 

Shoot Your Shot #15

Net als vorig jaar zijn er ontzettend veel deelnemers betrokken en zijn er leuke films ingezonden. De Filmschuur heeft de vijftien beste films geselecteerd, deze worden getoond tijdens de finale op zondag 8 december. Een jury, bestaande uit professionals uit de filmwereld, kiest de winnaars. Dit jaar bestaat de jury uit onder andere filmregisseur Esther Rots (Gouden Kalf (2009) voor beste montage van haar film Kan door huid heen), acteur Thomas Höppener (Gouden Kalf (2019)  voor Beste Mannelijke Bijrol De libi), Filmkrantjournalist Hugo Emmerzael en jongerenambassadeur van de Toneelschuur en Filmschuur Naomi Aalders. 

De geselecteerde films:  

Achromatic van Lena Umbgrove, Behind Closed Doors  van Kyra Verhofstad en Hotze Eising, De man die jager wilde zijn van Muus Veldkamp, Drang van Pieter Zomerdijk, Growl van Yke Bosch, I Can’t Do Anything van Joey Dib,  Loutkar van Guido Duijn, Hoe we ongeduldig zijn – Ian Marquez Garcia, The Caged Cat van Demi Peters en Emel Ognyanova, The Flash van Thomas Jansen, Jasmijn Kenselaar, Bram van Dijk, Amy Martodrono en Zuma Pleijzier, The Hunt van Esmee van Goinga, One of the Wild van Jules Aperghis en Nola Kemper, Washed Up van Joëlle Hilhorst, Wild Dreams van Dylan Evers, Jacob Umbgrove, Joël Grigolet, Leon D’Haene, Kim Jansen en Nikkie van Engelen, Wraak is je eigen beul van Cas Doornik.

Tijdens de grote finale op zondag 8 december om 15:00 uur kiest de jury de winnaars van de eerste, tweede en derde prijs en een aanmoedigingsprijs. Het publiek bepaalt door middel van stemkastjes de publiekswinnaar. Kaarten voor de finale kosten €6,00 en zijn vanaf 25 november 17:00 uur verkrijgbaar op www.filmschuur.nl of bij de kassa van de Filmschuur. Openingstijden van de kassa: dagelijks van 10:30 uur tot 21:45 uur. 

Meer Haerlems bodem? Beluister hier de nieuwste HB de Podcast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here