Wil jij graag laten zien hoe jij de wereld ziet door een cameralens? Ben jij tussen de 15 en 21 jaar en word je helemaal wild van korte films maken? Gooi je wilde haren los en meld je aan voor Shoot Your Shot #15, dé filmcompetitie voor Haarlem en omstreken!

Shoot Your Shot #15
Bron: Bibi Veth

Deelname Shoot Your Shot #15

Deelname aan Shoot Your Shot #15 kost €10,-. Hiervoor krijg je twee hele interessante workshops door professionals uit de filmwereld. 10 oktober een tips & tricks workshop, gegeven door filmregisseur Shady El Hamus van de roadmovie “De Libi” en 31 oktober een montageworkshop in samenwerking met Open Studio.

Wat is het idee?

Shoot Your Shot #15
Bron: Bibi Veth

De film die je gaat maken is minimaal 1 minuut en maximaal 5 minuten. Je bent helemaal vrij om het genre of de vorm te kiezen, zolang het overkoepelende thema maar wild is. Hoe je dat invult is aan jou. Na een voorselectie door de Filmschuur worden de geselecteerde films vertoond tijdens de zeer feestelijke finale op zondag 8 december om 15:00 uur waarbij de films worden beoordeeld door een jury van professionals uit de filmwereld. Ook het publiek kan stemmen op haar favoriete film. De winnende film wordt gedurende één week als voorfilm vertoond in de Filmschuur. Daarnaast krijgt de winnaar een waardebon van Open Studio én een plek in de jongerenjury van het Nederlands Filmfestival!

Meld je vanaf maandag 2 september aan op shootyourshot.nl en wie weet draait jouw film binnenkort in de Filmschuur.

Meer HB? Check nu de column van M.H.R. Puttmann

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here