Haarlemse Art Sale – sla je kunstzinnige slag

0
396
Haarlemse Art Sale

23 Haarlemse kunstenaars bieden komend weekend een deel van hun werk aan tegen scherpe prijzen. Er is een grote verscheidenheid, zo zijn er schilderijen, tekeningen en schetsen, maar ook beelden, keramiek, fotografie en design. De Haarlemse Art Sale vindt plaats in “de broedplaats” Onder de Toren aan de A. Hofmanweg 1a in de Waarderpolder.

Haarlemse Art Sale
De Bezem

Haarlemse Art Sale; kunstenaars hebben ook ruimte nodig

Beeldend kunstenaars ontwikkelen zich voortdurend. Ze slaan andere wegen in, proberen technieken uit en vinden nieuwe inspiratiebronnen. Kunstenaars hebben in hun atelier vaak nog veel goed werk, dat nieuw werk in de weg staat. De ruimte is niet eindeloos. Deze werken van hoog niveau worden in het tweede weekend van maart aangeboden. Een aanbod waarbij voor iedere beurs iets te vinden is. Prijzen beginnen bij circa 25 euro. Kortom de Haarlem Art Sale is een leuke kans om een origineel kunstwerk van niveau voor een schappelijke prijs aan te schaffen.

Haarlemse Art Sale

Onder de Toren, een handige locatie

De Art Sale wordt gehouden in de grote zaal van het Smartcity/Onder de Toren complex aan de A.Hofmanweg 1a in de Waarderpolder. Dat is onder de iconische KPN-toren die iedereen kent. Borden helpen je verder op weg en er is gratis parkeergelegenheid. Kom je met het openbaar vervoer, neem dan bus 15 en stap uit op NS station Spaarnwoude. Het is vanaf daar nog geen tien minuten lopen. Op zaterdag 9 en zondag 10 is de Haarlemse Art Sale geopend van 11 tot 17 uur. In de zaal zit ook Café Mestiza, waar koffie, hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn.

Meer informatie vind je op kunstlijn.nl

Meer HB Check hier de boekenrubriek met Theodorus van Zeggelen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here