Als onderneming ben je continue in beweging. Je verandert mee met de tijdsgeest, de behoeftes van de markt en andere (innovatieve) ontwikkelingen. Onderneming Haerlems Bodem bestaat sinds 2012 en is ook onderhevig aan deze aspecten. Omdat HB zich wil blijven ontwikkelen, is het als impactproject onderdeel van het fastracktracject van Starters4Communities. Op donderdag 11 juli woren de eindresultaten gepresenteerd tijdens het Slotevent S4C Haarlem.

Lees hier het eerste en tweede van de serie Haerlems Bodem x Starters4Communities.

Slotevent S4C Haarlem

Op dit moment zijn de deelnemers van het Fast Track-programma hard aan de slag om de adviezen, modellen en testen bij de impactprojecten af te ronden. De opgedane inzichten en successen delen ze graag met jou tijdens het slotevent op 11 juli.

Team HB in full-effect

Het event is gratis en kan gebruikt worden om meer inzicht te krijgen in de eindresultaten van de projecten, te netwerken of om meer te weten te komen over Starters4Communities. Gebruik deze link om je aan te melden.

De deelnemers zijn sinds april voortvarend aan de slag.

Impactprojecten

Natalie Wool:
Staat voor diervriendelijk schapenwol. Oprichter Natalie Bogtman geeft workshops en verkoopt allerlei mooie wollen producten. Kirsten en Anne-Louise helpen Natalie met het versterken van het verdienmodel en stellen een marketing- en communicatieplan op.

Haerlems Bodem:
Is een lokaal media-platform met ruimte voor kunst, cultuur, politiek én ondernemen. Arla en Yob onderzoeken met oprichter Dennis Cup hoe het platform verder kan groeien en hoe ze circulair en sociaal ondernemen meer onder de aandacht kunnen brengen.

iZoof Car Sharing:
Wil zoveel mogelijk vervuilende brandstofauto’s in Haarlem vervangen door elektrische deelauto’s. Erik en Angello brengen samen met oprichter Anna-Richt Hannema aan de hand van bewonersinput in kaart hoe de businesscase van iZoof Car Sharing er uit kan zien.

Slotevent S4C Haarlem – Donderdag  11 juli 2019 | 19.15 – 21.15 uur
Meer info via het Facebookevent.
Locatie | Seinwezen Kinderhuissingel 1, Haarlem
Bereikbaarheid | Gemakkelijk met ov, fiets en auto te bereiken, vrij parkeren. Zie: Google Maps (tip: volg route langs het spoor).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here