Altijd al een keer willen zingen met de Smartlappen Karaoke Band? Op 11 oktober kan dat in het Patronaat. Niet alleen smartlappen dit keer, maar speciaal voor de internationale Coming Out Dag heeft de band haar repertoire aangepast met nummers uit de HomoTop100. De eerste Glitter & Glamour Karaoke Party is hierbij een feit.

No Labels Festival

No Labels Festival

Drijvende krachten achter de Glitter & Glamour Karaoke Party zijn de Haarlemmers die geprobeerd hebben om een paar jaar geleden Roze Zaterdag nogmaals naar de Spaarnestad toe te halen. Onder andere Mart en Yvonne Pos, en Hans Goes en Jeannette Eversen – onze vrienden van de HRLM Haarlemse Stadsglossy – zitten in de organisatie. “We willen Haarlem graag roze kleuren, dus hebben we dit bedacht,” zegt organisator Hans Goes. “We hebben nu onze krachten gebundeld onder de noemer No Labels Festival.”

Glitter & Glamour Karaoke Party

De organisatie is nog met een aantal bekende artiesten bezig die een nummer met de band komen zingen. Wil je zelf zingen, dan kun je je op de avond zelf opgeven bij het podium. DJ Moog (Club Church, Milkshake, Musketiers, Wilsons) draait samen met DJ Bo (Club Roxy, Milkshake, Munich Pride, Amsterdam Pride) door tot in de kleine uurtjes.

Veel liefde

Rudi de Graaff, de presentator van de Smartlappen Karaoke Band, is blij met de deelname aan het nieuwe feest. “Tegenwoordig treden we als band ook vaak op met de Disco Karaoke. Veel van die nummers staan ook in de HomoTop100. En een paar jaar geleden tijdens Gaypride Amsterdam gingen die liedjes erin als zoete koek. Een speciale wens voor Coming Out Dag? Jazeker, ik wens iedereen op deze dag hetzelfde als ik iedereen elke andere dag wens; veel liefde. Heb altijd respect voor alles en iedereen. Muziek is een mooi middel, die taal verstaat iedereen overal.”

No Labels Festival

Karaoke voor iedereen

De Glitter & Glamour Karaoke Party hoopt dat mensen op een vrolijke manier, verder dan seksuele voorkeur, geloofsovertuiging, huidskleur, sekse of afkomst, een breed publiek te trekken. “En welke dag is daar niet beter voor dan de internationale Coming Out Dag. Een dag die tot nadenken stemt en die het vraagt om je omgeving te laten zien dat het goed is om te zijn wie je bent. Vandaag is iedereen welkom!” zegt Goes.

Glitter & Glamour Karaoke Party op vrijdagavond 11 oktober vanaf 20:00 uur in het Patronaat, Zijlsingel 2. Kaarten en meer informatie vind je op patronaat.nl

Meer HB? Check hier de tofste artikelen van 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here